Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μπελέρης: Από την παρακρατική «ΜΑΒΗ», δεξιός «σημαιοφόρος» της Ν.Δ. ***** Ο Κασσελάκης ακύρωσε την συνάντηση με το ισραηλινό λόμπυ AIPAC στις ΗΠΑ. ***** Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος: Μπλόκαραν 800.000 ευρώ από Εταιρεία στον χώρο του θεάματος. ***** Τραγωδία στο Πασαλιμάνι: Κατέρρευσε κτίριο, ένας νεκρός. ***** H Ακροδεξιά «σαρώνει», οι Ευρωεκλογές τρομάζουν και ο Πούτιν χαμογελά. ***** Πλήρης στήριξη της Κίνας - Το Ιράν προειδοποίησε τις ΗΠΑ σε περίπτωση ανταπάντησης του Ισραήλ. ***** Παραμένουν στη Μέση Ανατολή τα αμερικανικά μαχητικά που συνέδραμαν το Ισραήλ.

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Υπέρ της εφαρμογής της αξιολόγησης στον δημόσιο τομέα τάχθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδοκιμάζοντας την άρνηση των δημοσίων υπαλλήλων να συμμετάσχουν στην πρόσφατη διαδικασία, η οποία κρίθηκε ως «αποτυχημένη».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ανάρτηση στο Facebook τόνισε ότι «κανείς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αξιολόγηση, ούτε οι πολλοί και πολύ άξιοι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά ούτε και αυτοί που δεν αποδίδουν όπως πρέπει». Ο κ. Μητσοτάκης, παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στη μεταρρύθμιση που είχε προτείνει το 2015, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. «Ήταν μια τολμηρή μεταρρύθμιση με σημαντικές καινοτομίες» έσπευσε να προσθέσει.
Μάλιστα, περιγράφοντας τις τομές της προτεινόμενης αξιολόγησης, στάθηκε ιδιαιτέρως στη σύνδεση με συγκεκριμένα και συμφωνημένα παραδοτέα, στην αυτοαξιολόγηση του υπαλλήλου, στην επιβράβευση των καλύτερων με ταχύτερη μισθολογική και βαθμολογική προαγωγή και στη θεσμοθέτηση ατομικού πλάνου ανάπτυξης των αδύναμων υπαλλήλων με έμφαση στην επιμόρφωση. 
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι κατά την υπουργική του θητεία εφάρμοσε το σύστημα αξιολόγησης του Ν. 4250/2014, το οποίο «δεν οδηγούσε σε απολύσεις, όπως ψευδώς υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ». Αντιθέτως, συνέχισε, «έκανε τη συνέντευξη μέσο βελτίωσης των υπαλλήλων, ιδίως των πιο αδύναμων». Όσον αφορά, τέλος, την άρνηση των δημοσίων υπαλλήλων να εφαρμόσουν τη διαδικασία της αξιολόγησης, επεσήμανε ότι αποτελεί απόρροια του «απόλυτου λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ».  
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ