ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Χατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώ. ***** Σούδα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο - Εκκενώθηκαν το Ναυτικό Νοσοκομείο και Σχολεία. ***** Στην κυκλοφορία το τμήμα Λαμία - Καλαμπάκα του Ε65: Σε 2,5 ώρες η απόσταση Αθήνα - Καρδίτσα. ***** Ν.Δ.: Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου του Κωνσταντίνου Καραμανλή. ***** Π. Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τώρα υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών ενώ η προθεσμία έληξε το Σάββατο. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα είναι ένα ακόμη ράπισμα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Τριήμερο πίεσης από την αντιπολίτευση 
πριν τη θερινή ραστώνη
Με τρεις ψηφοφορίες σε ισάριθμες μέρες ολοκληρώνονται την Παρασκευή οι εργασίες της ολομέλειας της Βουλής, με το κλίμα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης να εξακολουθεί ιδιαίτερα θερμό. Για σήμερα το πρωί είναι προγραμματισμένη η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η Ν.Δ. για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα πανεπιστήμια, αύριο θα τεθεί προς ψήφιση το σχέδιο νόμου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, ενώ για την Παρασκευή προγραμματίζεται η ψηφοφορία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής σχετικά με το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου και άλλα ζητήματα που αφορούν τα ΜΜΕ.
  

Επίσης, η χθεσινή καταδικαστική απόφαση του τριμελούς Εφετείου Αθηνών για τον Ανδρέα Γεωργίου, πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, αναβίωσε την κόντρα «Καραμανλικών» και «Παπανδρεϊκών», όσον αφορά το έλλειμμα του 2009. Το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, σε ανακοίνωσή του, ανέφερε πως «το παρασύστημα εξουσίας που εδράζεται στη συμμαχία Τσίπρα - Καραμανλή, συνεχίζει να δίνει μάχες χαρακωμάτων», εγκαλώντας τον πρώην πρωθυπουργό για «απάτη» και για «εθνικό έγκλημα». 

Δημόσια παρέμβαση έκανε και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος, με μία σειρά αναρτήσεων δέκα σημείων στο twitter, επέρριψε την ευθύνη για την καταδίκη στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και σε αυτήν του Κώστα Καραμανλή, ενώ έκανε λόγο για «πολιτικό κυνήγι μαγισσών». 

Από την άλλη, τα γαλάζια στελέχη και βουλευτές που έχουν ιδιαίτερες αναφορές στον κ. Καραμανλή, εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την καταδίκη του κ. Γεωργίου, μιλώντας για «δικαίωση», ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες, ο Νικήτας Κακλαμάνης, με ερώτησή του στη Βουλή, ζήτησε αν μάθει αν η κυβέρνηση προτίθεται να καταβάλλει τα δικαστικά έξοδα στον πρώην επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ αλλά και να του ζητήσει συγνώμη τη στιγμή που ο ελληνικός λαός «έχει πληρώσει ακριβά 7 χρόνια τα μνημόνια». 

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ