Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ

Με μήνυμα κατά του εξτρεμιστικού εθνικισμού από τον αντιπρόεδρό της, Φρανς Τίμερμανς, τιμά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα Ολοκληρωτικών και Αυταρχικών Καθεστώτων«Στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα όλων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων, στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα για τις ευρωπαϊκές αξίες, τη συνεργασία και τον πατριωτισμό. Αυτό είναι που είμαστε», τονίζει η Κομισιόν.
«Οι εθνικιστές είναι μη πατριώτες. Ένας πραγματικός πατριώτης είναι περήφανος για το έθνος του, ζητεί ενότητα, ανοικτό πνεύμα, συνεργασία, βλέπει τη δύναμη που βρίσκεται στον συμβιβασμό και τον διάλογο», σημειώνει ο κ. Τίμερμανς, επικρίνοντας τον εξτρεμιστικό εθνικισμό και τις αντιευρωπαϊκές ιδέες. «Πατριώτης σημαίνει Ευρωπαίος και Ευρωπαίος σημαίνει πατριώτης», καταλήγει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ