Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μπελέρης: Από την παρακρατική «ΜΑΒΗ», δεξιός «σημαιοφόρος» της Ν.Δ. ***** Ο Κασσελάκης ακύρωσε την συνάντηση με το ισραηλινό λόμπυ AIPAC στις ΗΠΑ. ***** Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος: Μπλόκαραν 800.000 ευρώ από Εταιρεία στον χώρο του θεάματος. ***** Παρίσι 2024: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία. ***** H Ακροδεξιά «σαρώνει», οι Ευρωεκλογές τρομάζουν και ο Πούτιν χαμογελά. ***** Πλήρης στήριξη της Κίνας - Το Ιράν προειδοποίησε τις ΗΠΑ σε περίπτωση ανταπάντησης του Ισραήλ. ***** Παραμένουν στη Μέση Ανατολή τα αμερικανικά μαχητικά που συνέδραμαν το Ισραήλ.

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Σε σύγκρουση κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας εφ' όλης της ύλης εξελίχθηκε η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την ανώτατη εκπαίδευση στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολιτική παρακμή, λέγοντας πως ενεργεί «χωρίς αναστολές με νόμους σκούπα και αναρίθμητες τροπολογίες», εν μέσω θέρους. «Η πολιτική παρακμή της συμπολίτευσης και η σταθερή ροπή της κυβέρνησης στον αυταρχισμό εκδηλώνονται ξεκάθαρα στον τρόπο με τον οποίο νομοθετείτε» ανέφερε.

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και στον Νίκο Βούτση, σημειώνοντας ότι: «Η νομοθετική παρακμή του κοινοβουλίου έχει ξεπεράσει κάθε όριο με την ανοχή του προέδρου της Βουλής που είναι πια συνένοχος στον ευτελισμό της νομοθετικής διαδικασίας». Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη εισβολή μελών του ''Ρουβίκωνα'' στον προαύλιο χώρο της Βουλής για να στρέψει και πάλι τα πυρά του στον κ. ΒούτσηΣτρέφοντας τα βέλη του και προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού, τον κατηγόρησε πως δεν επιζητεί την κοινωνική πρόοδο αλλά το βόλεμα μιας μειοψηφίας της παρακμής, «της οποίας είστε ο καλύτερος υπερασπιστής».

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε αναφορά και στα νέα αποσπάσματα από το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη και συγκεκριμένα στα sms που φέρεται ότι είχε ανταλλάξει με τον κ. Τσίπρα. «Ήσασταν διατεθειμένοι να συζητήσετε την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, διαμηνύοντας πως όλα αυτά θα συζητηθούν στην Εξεταστική «που θα γίνει είτε με τη θέλησή σας είτε όχι». Ειδικά για το υπό συζήτηση νομοσχέδιο, είπε πως «σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν».

Απαντώντας, ο Πρωθυπουργός είπε πως ακούγεται υποκριτικό τα περί κακής νομοθέτησης να εκστομίζονται από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας και του αρχηγού της. «Ξεχάσατε ότι νομοθετουσατε σχεδόν αποκλειστικά με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου; Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί» σημείωσε ο κ. ΤσίπραςΠαράλληλα, κατηγορησε τον κ. Μητσοτάκη ότι έχει ένα σχέδιο και ένα πρόγραμμα ακραία νεοφιλελύεθερο, τον ενδιαφέρει όχι το δημόσιο αλλά το ιδιωτικό, λέγοντας ότι μίλησε για το άρθρο 16 του Συνταγματος, για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.










''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ