ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Στη ΓΑΔΑ παραμένει ο Φλώρος μέχρι την απολογία του, μετά από το ξύλο στη Βουλή. ***** Στ. Κασσελάκης: Στις Ευρωεκλογές διεκδικούμε την πρωτιά. ***** Αλ. Χαρίτσης: Σήμερα απαντάμε στην απαξίωση και τον ευτελισμό της πολιτικής - 42 οι υποψήφιοι της Νέας Αριστεράς. ***** Γ. Καλλιάνος: Ευθύνες στους γιατρούς του «Αττικόν» για τον πατέρα του - «Αγαπητέ φίλε μου Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου». ***** Λευκός Οίκος: Ζητά απαντήσεις από το Ισραήλ για τους ομαδικούς τάφους στη Γάζα. ***** ΗΠΑ: Έστειλαν πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία.

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ VD

Τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ) θα ενημερώσει στις 17:00 ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό. Ο κ. Κοτζιάς συγκαλεί το ΕΣΕΠ τρεις μέρες μετά το ναυάγιο της πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό που διεξήχθη στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών θα αναφερθεί στις προσπάθειες που κατέβαλε η ελληνική πλευρά επί ένα δεκαήμερο για να συμβάλει στην επίλυση του Κυπριακού και οι οποίες προσέκρουσαν στην αδιάλλακτη στάση της Τουρκίας η οποία, όπως τόνισε σε ανακοίνωσή του χθες το ΥΠΕΞ, διέψευσε όσους είχαν ελπίσει ότι κάτι θα άλλαζε στη στάση της, οδήγησε σε αδιέξοδο και τίναξε στο αέρα τη Διάσκεψη, αποκαλύπτοντας και επιβεβαιώνοντας τις πραγματικές της προθέσεις που στρέφονται ενάντια στο διεθνές δίκαιο και τις αποφάσεις του ΟΗΕ.

Ο κ. Κοτζιάς θα αποσαφηνίσει επίσης ότι παρά τη μη επίτευξη του στόχου, η Ελλάδα θα συνεχίσει να εργάζεται ανυποχώρητα με όλα τα μέσα που διαθέτει, για μία δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού σε στενή συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία, τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
ΑΜΠΕ







''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ