ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

« Μ όνο μέσα από τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στο διεθνές Δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις όπως της Λοζάνης , μπορούμ...

Ιερουσαλημ: οδομαχιες και εχθροπραξιες με τεσσερις νεκρους και εκατονταδες τραυματιες

Ιερουσαλημ: οδομαχιες και εχθροπραξιες με τεσσερις νεκρους και εκατονταδες τραυματιες
Αυξήθηκε σε τουλάχιστον 230 ο αριθμός των Παλαιστινίων που τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις με την ισραηλινή αστυνομία, όπως έγινε γνωστό από την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο. «Διακόσιοι τριάντα ένας τραυματίες, οι 171 στη Δυτική Όχθη, περιλαμβανομένης της Ιερουσαλήμ, οι 60 στη Λωρίδα της Γάζας» επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

GOLDMAN SACHS: ΑΠΙΘΑΝΗ Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ QE - ΠΙΘΑΝΟ ΕΝΑ 4ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σχεδόν απίθανη θεωρεί η Goldman Sachs την άμεση ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, όπως επισημαίνει σε νέα της έκθεση για την ελληνική οικονομία. Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα αποτιμά την πρόσφατη συμφωνία του Eurogroup για τη β’ αξιολόγηση ως μία ένδειξη «κατευνασμού της έντασης» και όχι ως έναν «συμβιβασμό» μεταξύ των δύο πλευρών.
«Ελλάδα και πιστωτές μετέθεσαν για το 2018 την οριστικοποίηση των όρων της μεσοπρόθεσμης ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους» αναφέρει, μεταξύ άλλων. Μάλιστα, εντάσσει τη συγκεκριμένη συζήτηση, η οποία αναμένεται για το καλοκαίρι του επόμενου έτους, στο πλαίσιο των ευρύτερων διαπραγματεύσεων για ένα πιθανό, τέταρτο πρόγραμμα βοήθειας, το οποίο θα περιλαμβάνει επιπλέον διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η Goldman Sachs θεωρεί απίθανη την άμεση ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, δεδομένης της αδυναμίας της κεντρικής τράπεζας να καταρτίσει την έκθεση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, έως ότου ρυθμιστούν οι όροι ελάφρυνσής του.
Τέλος, επισημαίνει ότι η ένταξη των κρατικών ομολόγων στο QE ενδεχομένως να λάβει χώρα, αφότου αρχίσει η διαδικασία σταδιακής άρσης των διευκολυντικών μέτρων της κεντρικής τράπεζας, γεγονός το οποίο θα μειώσει τα οφέλη του προγράμματος για την ελληνική οικονομία.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ