ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ

Με την κατάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη ξεκίνησε ο εισαγγελέας εφετών Πειραιά Παναγιώτης Μπρακουμάτσος τη διερεύνηση των όσων καταγγέλλει ο γνωστός εφοπλιστής σε μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε πριν λίγες ημέρες. Σε αυτή επικαλείται σειρά στοιχείων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τα οποία ο κρατούμενος Ευθύμιος Γιαννουσάκης δέχθηκε πιέσεις για να τον στοχοποιήσει στην υπόθεση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor 1Ενώπιον του εισαγγελέα ο κ. Μαρινάκης επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της αναφοράς του, η οποία έδωσε και το έναυσμα για την προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί ο κ. Μπρακουμάτσος.
Υπενθυμίζεται ότι με αυτήν ο επιχειρηματίας στρέφεται σε βάρος του αξιωματικού του λιμενικού Σώματος και κάθε άλλου υπευθύνου που φέρονται να είχαν ρόλο στις πιέσεις που ασκήθηκαν στον ισοβίτη για να τον εμπλέξει στην υπόθεση του Noor 1.
Τις επόμενες ημέρες ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει και να εξετάσει και τους μάρτυρες που έχουν προταθεί από την πλευρά του κ. Μαρινάκη προκειμένου να στοιχειοθετηθεί η αξιόποινη πράξη της απόπειρας κατάχρησης εξουσίας που καταγγέλλει με τη μηνυτήρια αναφορά του.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ