ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΡΩΣΙΔΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο σύζυγός της
Σε περίεργη υπόθεση εξελίχθηκε ο αιφνίδιος θάνατος μίας Ρωσίδας τουρίστριας, την ώρα που ο άνδρας της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια, με τα δύο παιδιά, βρισκόταν για διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης και λίγο μετά την άφιξή της η γυναίκα κατέρρευσε, πέφτοντας νεκρή, ενώ ο σύζυγός της ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση, που μετά βίας μπορούσε να κρατηθεί όρθιος και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Το ζευγάρι 41 και 45 ετών με τα παιδιά του έφτασε στην Κρήτη πριν από έξι μέρες.
Φτάνοντας στο ξενοδοχείο τους στη Χερσόνησο η γυναίκα κατέρρευσε και όταν έφτασε εκεί το ΕΚΑΒ απλώς διαπίστωσε το θάνατό της. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαπίστωσε ότι και η υγεία του άνδρα ήταν σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Ο 45χρονος βρίσκεται σε καταστολή, καθώς έχει πολυοργανική ανεπάρκεια, χωρίς ακόμα να μπορούν να διαπιστωθούν τα αίτια.
Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η Πρεσβεία της Ρωσίας, η οποία έχει ζητήσει την πλήρη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου της 41χρονης, ενώ έχει αναλάβει και την επιστροφή των δύο παιδιών της οικογένειας σε συγγενικά τους πρόσωπα στη Ρωσία.
ΑΜΠΕ 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ