ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΓΠΚΒ: ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΠΙΣΚΙΑΖΟΥΝ ΤΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ»

Α νησυχία για την επίμονη επιδίωξη υψηλότερων του στόχου πρωτογενών πλεονασμάτων εκφράζει το Γραφείο Πρϋπολογισμού της Βουλής σε έκθεσή...

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΡΩΣΙΔΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο σύζυγός της
Σε περίεργη υπόθεση εξελίχθηκε ο αιφνίδιος θάνατος μίας Ρωσίδας τουρίστριας, την ώρα που ο άνδρας της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια, με τα δύο παιδιά, βρισκόταν για διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης και λίγο μετά την άφιξή της η γυναίκα κατέρρευσε, πέφτοντας νεκρή, ενώ ο σύζυγός της ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση, που μετά βίας μπορούσε να κρατηθεί όρθιος και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Το ζευγάρι 41 και 45 ετών με τα παιδιά του έφτασε στην Κρήτη πριν από έξι μέρες.
Φτάνοντας στο ξενοδοχείο τους στη Χερσόνησο η γυναίκα κατέρρευσε και όταν έφτασε εκεί το ΕΚΑΒ απλώς διαπίστωσε το θάνατό της. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαπίστωσε ότι και η υγεία του άνδρα ήταν σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Ο 45χρονος βρίσκεται σε καταστολή, καθώς έχει πολυοργανική ανεπάρκεια, χωρίς ακόμα να μπορούν να διαπιστωθούν τα αίτια.
Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η Πρεσβεία της Ρωσίας, η οποία έχει ζητήσει την πλήρη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου της 41χρονης, ενώ έχει αναλάβει και την επιστροφή των δύο παιδιών της οικογένειας σε συγγενικά τους πρόσωπα στη Ρωσία.
ΑΜΠΕ 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ