ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, με απόφαση Κασσελάκη - Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση Παπανώτα καλύπτει, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός. ***** Στ. Κασσελάκης: Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί. ***** «Η Ε.Ε. συνδέει τις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό» - Αντιδράσεις από την Άγκυρα. ***** Π. Μαρινάκης: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θέλουμε συνέχιση διαλόγου με Τουρκία. ***** Ακριβεια: Όλα τα προϊόντα που μπήκαν στο «Καλάθι των Νονών» και στο «Καλάθι του Πάσχα».

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ: ΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σε νέα πρόκληση προχωρά η Τουρκία, την ώρα που το γεωτρύπανο της Total ετοιμάζεται για τις πρώτες γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖΟ Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ είπε πως τα αποθέματα υδρογονανθράκων στα ανοικτά της Κύπρου ανήκουν και στην Τουρκία, αξιώνοντας συνεκμετάλλευσή τους, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ReutersΚάλεσε μάλιστα τη Λευκωσία να αποφύγει μονομερείς ενέργειες, προειδοποιώντας πως η Τουρκία θα προστατεύσει τα δικαιώματά της και εκείνα των Τουρκοκυπρίων.

Μιλώντας σε διάσκεψη για την ενέργεια στην Κωνσταντινούπολη, ο Γιλντιρίμ επανέλαβε τη στάση της Άγκυρας ότι οι πόροι υδρογονανθράκων γύρω από την Κύπρο ανήκουν και στις δύο πλευρές του νησιού της Μεσογείου. «Η ελληνοκυπριακή ηγεσία πρέπει να επιδιώξει μια εποικοδομητική προσέγγιση, αντί να θέτει εμπόδια στην ειρήνη. Τους συμβουλεύουμε να απέχουν από μονομερή μέτρα στην ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Σημειώνεται ότι στις 26 Ioυνίου η Κύπρος εξέδωσε NAVTEX 240/17 με την οποία δεσμεύει την περιοχή στην οποία θα διεξαχθεί η γεώτρηση από το West Capella από τα μέσα Ιουλίου 2017 έως τις 15 Οκτωβρίου του 2017. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι το σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί η γεώτρηση δεν περιλαμβάνεται στα αμφισβητούμενα από την Τουρκία τμήματα της κυπριακής ΑΟΖ, ωστόσο αμφισβητείται από τουρκικής πλευράς το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να αναζητήσει υδρογονάνθρακες ερήμην της τουρκοκυπριακής κοινότητας.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ