ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ - ΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Ο ι Έλληνες πέρασαν από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα προσαρμογής την τελευταία οχταετία και κατάφεραν να βελτιώσουν αισθητά τα δημοσιονομικ...

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Για «απαράδεκτη η εμμονή της Άγκυρας στη διατήρηση κατοχικών δυνάμεων και επεμβατικών δικαιωμάτων» κάνει λόγο σε δήλωσή του για το Κυπριακό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, προσθέτοντας ότι «αντιπαρατάσσουμε ισχυρή εθνική γραμμή ευθύνης».
«Η αδιαλλαξία της Τουρκίας φαίνεται πως οδηγεί σε εμπλοκή τη διαπραγματευτική προσπάθεια για το Κυπριακό η οποία γίνεται στην Ελβετία», αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος και συμπληρώνει ότι «η εμμονή της Άγκυρας  στη διατήρηση κατοχικών δυνάμεων και επεμβατικών δικαιωμάτων, σε μια επανενωμένη Κύπρο, μέλος της Ε.Ε., είναι ακατανόητη και απαράδεκτη».
Ο κ. Κουμουτσάκος καλεί την Τουρκία να κατανοήσει ότι δεν είναι δικαίωμά της η κατοχή εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας. Της ζητά επίσης να απαντήσει στη διεθνή κοινότητα:
  • Γιατί επιμένει στη διατήρηση επεμβατικών δικαιωμάτων;
  • Σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει;
«Απέναντι στην τουρκική αδιαλλαξία, όλοι, σε Κύπρο και Ελλάδα, αντιπαρατάσσουμε μια ισχυρή εθνική γραμμή ευθύνης», καταλήγει ο βουλευτής της Ν.Δ.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ