ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Ν. ΤΟΣΚΑΣ: Ο ''ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ'' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ

Δεν υπήρξε βία στη Βουλή
Ο «Ρουβίκωνας» δεν έχει καμία ασυλία, υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις». 
Για το πρόσφατο επεισόδιο με την παραβίαση των μέτρων ασφαλείας στη Βουλή ανέφερε ότι «δεν υπήρξε βία από καμία πλευρά και γι’ αυτό δόθηκε η εντολή που δόθηκε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Βουλής». Ακόμη, είπε ότι σε περίπτωση βίαιων ενεργειών τα μέλη του θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, υπενθυμίζοντας ότι αυτό έγινε στο παρελθόν όταν συνελήφθησαν για παράνομες πράξεις στα διόδια της Κορίνθου.
Ο κ. Τόσκας προανήγγειλε «σκληρότερη αντιμετώπιση» των «μπαχαλάκηδων». «Αυτοί, δεν εξυπηρετούν ούτε καν τις απόψεις των αναρχικών, εξυπηρετούν συμφέροντα είτε εμπόρων ναρκωτικών, προκειμένου δηλαδή να διατηρηθεί η Αστυνομία μακριά από κυκλώματα ναρκωτικών, είτε κάποιους άλλους που έχουν στο μυαλό τους επιδιώξεις και πέρα από το πολιτικό φάσμα, ποινικούς δηλαδή», πρόσθεσε.
Ακόμη, εκτίμησε ότι «οι συγκρούσεις στην περιοχή του Πολυτεχνείου θα σταματήσουν ή τέλος πάντων θα μειωθούν σημαντικά, γιατί δεν μπορεί κάποιοι να χρησιμοποιούν το Πολυτεχνείο σαν φρούριο, προκειμένου είτε να παρεμποδίζουν την κίνηση, είτε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους».
Ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε ότι 3.000 αστυνομικοί χρησιμοποιούνται για να φρουρούν στόχους και κατήγγειλε ότι όταν επιχείρησε να τους μειώσει, προκλήθηκαν πολλές αντιδράσεις «κάτω από τη μέση». Για την έλλειψη περιπολικών, αφού υπογράμμισε ότι «αφέθηκαν πάρα πολλά πράγματα τα προηγούμενα χρόνια στην τύχη τους», είπε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός για 450 οχήματα διαφόρων τύπων, ενώ το υπουργείο προσανατολίζεται στην απόκτηση επιπλέον οχημάτων μέσω χορηγιών ή εθελοντών.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ