ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Ά μεση καταγραφή ζημιών, αποζημιώσεις, φορολογικές ελαφρύνσεις και αντιπλημμυρικά έργα αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, κατά την ευρεία σύσκε...

Υπό έλεγχο είναι η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα Σιμωτάτα Κεφαλονίας, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους τα Λουρδάτα, στα νοτιοδυτικά του νησιού. Απομακρύνθηκαν επίσης και τουρίστες από καταλύματα στον οικισμό. Σταδιακά πάντως κάποιοι από τους κατοίκους επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΣ

Μετά από πολλά χρόνια η Ελλάδα βλέπει επιτέλους φως, υποστήριξε ο Πιερ Μοσκοβισί, Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε., εξαίροντας τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης. «Οι μεταρρυθμίσεις που εφάρμοσε η Αθήνα ήταν αναμφισβήτητα πολύ δύσκολες, αλλά ήταν απαραίτητες» δήλωσε, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό France InterΟ ίδιος, παράλληλα, εκτίμησε ότι «τα πράγματα σήμερα πάνε σαφώς καλύτερα, καθώς υπάρχει ελπίδα».
«Έπρεπε να δημιουργηθούν συνθήκες εμπιστοσύνης και αυτό έγινε» έσπευσε να προσθέσει, ενώ τόνισε ότι «πλέον, υπάρχουν οι προοπτικές να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του χρέους».
Όπως υποστήριξε, τέλος, «Είχαμε ευθύνη η Ελλάδα να γίνει μία ''κανονική χώρα'', δηλαδή μία χώρα που κάνει μεταρρυθμίσεις και διαθέτει στέρεες οικονομικές και κοινωνικές δομές».
Σημειώνεται ότι ο Ευρωπαίος Επίτροπος θα βρίσκεται σήμερα και αύριο στην Αθήνα, όπου θα έχει σειρά επαφών με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.    
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν ειδήσεις από το κανάλι της Βουλής

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δεν υπάρχουν συνεντεύξεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η σελίδα του Σάββα Ρομπόλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ