ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΙΙ»

Δ εκάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενοι επισκέφθηκαν, από νωρίς το πρωί, την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης για επιδότηση από το πρόγραμ...

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ


Την ανάγκη να διασφαλιστεί ότι οι προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού δεν θα τερματιστούν και ότι θα αποτραπεί κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου επισήμανε ο πρόεδρος της Ν.Δ. μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. «Στο Κραν Μοντάνα μπήκε μία άνω τελεία και όχι μία τελεία» είπε, ενώ επέρριψε στην Τουρκία την ευθύνη για το αδιέξοδο στη Διάσκεψη στην Ελβετία. Η Τουρκία φέρει την ευθύνη της αποτυχίας αυτού του γύρου της διαπραγμάτευσης, σημείωσε, προσθέτοντας πως «η άκαμπτη στάση της απέτρεψε τη δυνατότητα συγκλίσεων στα κρίσιμα θέματα των εγγυήσεων και της ασφάλειας».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «παρωχημένες και ανεδαφικές τις λογικές των εγγυήσεων και των επεμβατικών δικαιωμάτων». «Σε μία επανενωμένη Κύπρο, όπου Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι θα απολαμβάνουν τα αγαθά της δημοκρατίας, της οικονομικής προόδου και της ασφάλειας δεν μπορεί να ισχύει το καθεστώς μίας ασφυκτικής επιτήρησης» ανέφερε, ενώ υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. τάσσεται υπέρ μίας «συμπαγούς εθνικής γραμμή ευθύνης» για το Κυπριακό.
Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι «λύση εκτός πλαισίου ΟΗΕ, plan B, plan C, καθώς και ό,τι άλλο υπονόησε η τουρκική πλευρά, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά» και «είναι εκτός συζήτησης».
Επισήμανε τέλος ότι στα εθνικά θέματα πρέπει να αποφεύγονται συμπεριφορές ρηχού εντυπωσιασμού, που θα δίνουν λαβή στην άλλη πλευρά. Η επίκληση της εθνικής ενότητας δεν μπορεί να αποτελεί σημαία ευκαιρίας, ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι «τα εθνικά θέματα είναι πολύ σοβαρά για να αντιμετωπίζονται από ορισμένους με ελαφρότητα».
''The New Daily Mail''
 Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ