ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΓΕΩΤΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ

Χωρίς εμπόδια ξεκίνησε σήμερα η ερευνητική γεώτρηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου. Νωρίτερα, μάλιστα, η αμερικανική κυβέρνηση στήριξε το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να ερευνά για φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην κυπριακή ΑΟΖ , ενώ τόνισε πως αποθαρρύνει δράσεις που αυξάνουν τις εντάσεις στην περιοχή.
Αναλυτικότερα: Οι εργασίες της ερευνητικής γεώτρησης «Onesiphoros West 1» ξεκίνησαν στο Τεμάχιο 11 της κυπριακής ΑΟΖ, από την κοινοπραξία Total E&P Cyprus B.V./Eni Cyprus Limited, η οποία κατέχει Άδεια Έρευνας Υδρογονανθράκων. Το πλοίο - γεωτρύπανο «West Capella», που θα χρησιμοποιηθεί στις γεωτρητικές εργασίες, βρίσκεται ήδη από τις 13:30 στο σημείο της γεώτρησης, όπου, αφού σταθεροποιηθεί, θα προβεί στους απαραίτητους ελέγχους και δοκιμές του εξοπλισμού του και θα εφοδιαστεί με τα αναγκαία υλικά, όργανα και μηχανήματα. Η γεώτρηση εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός 75 περίπου ημερών, με μέγιστο γεωτρητικό βάθος τα 4.250 μέτρα περίπου κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και βάθος νερού στη θέση της γεώτρησης τα 1.698 μέτρα.
Την ίδια ώρα, έντονη είναι η αντιπαράθεση ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα, με την σκληρή απάντηση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών Στράτου Ευθυμίου να διαδέχεται την επιθετική δήλωση του Τούρκου ομολόγου του περί επίρριψης ευθυνών του ναυαγίου της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.
«Η Τουρκία συνεχίζει να εμπαίζει τη διεθνή κοινότητα, προβαίνοντας σε δηλώσεις που αποδεικνύουν ότι το θράσος της δεν έχει κανένα όριο. Έφθασε, μάλιστα, στο σημείο να βαφτίζει "εποικοδομητικό πνεύμα" την αδιαλλαξία που επέδειξε στο Κραν Μοντανά», απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Ευθυμίου
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ