ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

48ωρη απεργια στα ΜΜΕ

48ωρη απεργια στα ΜΜΕ
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι δημοσιογράφοι από τις 6 το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου. Οι δημοσιογράφοι ζητούν τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ.

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

«ΟΧΙ» ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αρνητικά απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής επί των πεπραγμένων του α’ εξαμήνου του 2015.
«Από τη μέρα που έκλεισε η συμφωνία για χρέος - αξιολόγηση, η Ν.Δ. ζητάει κάθε εβδομάδα και μια καινούργια εξεταστική» τόνισαν πηγές από το πρωθυπουργικό περιβάλλον.
«Χωρίς πολιτικό αφήγημα, προσπαθεί να το εφεύρει, ματαιοπονούν» έσπευσαν να προσθέσουν οι ίδιες πηγές. «Συνιστούμε ξεκούραση και αναστοχασμό, μήπως και δουν τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας» κατέληξαν οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι. 
Νωρίτερα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι «οι πολίτες πρέπει να μάθουν την αλήθεια» και συμπλήρωσε ότι τα sms των Βαρουφάκη - Τσίπρα «αποτελούν την πιο δυνατή απάντηση σε όσους κατηγορούσαν τη Νέα Δημοκρατία ότι κινδυνολογούσε όταν προειδοποιούσε ότι ο κ. Τσίπρας παίζει τη χώρα στα ζάρια».
«Ο κ. Τσίπρας οφείλει επιτέλους να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για τα πραγματικά σχέδιά του και τη μεθόδευση της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη την οποία διαπραγματευόταν με τον κ. Σόιμπλε» ανέφερε, ακόμη, η Ν.Δ. 
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ