ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

« Μ όνο μέσα από τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στο διεθνές Δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις όπως της Λοζάνης , μπορούμ...

Ιερουσαλημ: οδομαχιες και εχθροπραξιες με τεσσερις νεκρους και εκατονταδες τραυματιες

Ιερουσαλημ: οδομαχιες και εχθροπραξιες με τεσσερις νεκρους και εκατονταδες τραυματιες
Αυξήθηκε σε τουλάχιστον 230 ο αριθμός των Παλαιστινίων που τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις με την ισραηλινή αστυνομία, όπως έγινε γνωστό από την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο. «Διακόσιοι τριάντα ένας τραυματίες, οι 171 στη Δυτική Όχθη, περιλαμβανομένης της Ιερουσαλήμ, οι 60 στη Λωρίδα της Γάζας» επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Κατά 1 δισ. ευρώ αυξήθηκαν οι καταθέσεις στις τράπεζες στα τέλη Ιουνίου, διαμορφώνοντας το ύψος των καταθέσεων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά στα 120,4 δισ. ευρώ από 119,4 δισ. ευρώ τον Μάιο και 118,9 δισ. ευρώ τον Απρίλιο. Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής των καταθέσεων τον Ιούνιο διατηρήθηκε στο 3,4% και η αύξηση είναι αποτέλεσμα της βελτίωσης της ρευστότητας από την πλευρά των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, λόγω και της αύξησης των εσόδων από τον τουρισμό. Συγκεκριμένα οι καταθέσεις των επιχειρήσεων αυξήθηκαν τον Ιούνιο κατά 320 εκατ. ευρώ, ενώ οι καταθέσεις των νοικοκυριών αυξήθηκαν κατά 771 εκατ. ευρώ.

Τον ίδιο μήνα ο δανεισμός των ιδιωτών υποχώρησε στα 190,8 δισ. ευρώ, από 192,3 δισ. ευρώ τον Μάιο και 193,2 δισ. ευρώ τον Απρίλιο. Ο ρυθμός χρηματοδότησης των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών υποχώρησε κατά -1,3% από -1% το Μάιο, διευρύνοντας το έλλειμμα ρευστότητας του ιδιωτικού τομέα, που κατέγραψε αρνητική ροή χρηματοδότησης 206 εκατ. ευρώ. Η αρνητική ροή χρηματοδότησης σημαίνει ότι τον Ιούνιο αποπληρώθηκαν περισσότερα δάνεια από τα νέα δάνεια που χορηγήθηκαν, ενώ η σημαντική μείωση του υπολοίπου του χρέους των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών που καταγράφεται, αποδίδεται και στις αυξημένες διαγραφές δανείων στις οποίες προχωρούν οι τράπεζες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ η μηνιαία καθαρή ροή της χρηματοδότησης προς τις επιχειρήσεις, τον Ιούνιο του 2017, ήταν αρνητική κατά 98 εκατ. ευρώ, έναντι αρνητικής καθαρής ροής 295 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διαμορφώθηκε στο -0,3% από 0,4% τον προηγούμενο μήνα. Ειδικότερα, ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής της χρηματοδότησης των μη χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων διαμορφώθηκε στο -0,2% από 0,4% τον Μάιο, ενώ η μηνιαία καθαρή ροή της χρηματοδότησής τους ήταν αρνητική κατά 151 εκατ. ευρώ, έναντι αρνητικής καθαρής ροής 168 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα. Αρνητική κατά 132 εκατ. ευρώ ήταν τον Ιούνιο η μηνιαία καθαρή ροή της χρηματοδότησης προς τα νοικοκυριά, έναντι αρνητικής καθαρής ροής 173 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ και ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διατηρήθηκε αμετάβλητος στο -2,5% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ