ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών.

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να θεωρηθεί σήμερα λαϊκίστικο κόμμα, διότι έχει κάνει σκληρές επιλογές και έχει εφαρμόσει δύσκολες μεταρρυθμίσεις προκειμένου η χώρα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, ανέφερε ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί, μιλώντας σε ημερίδα που οργάνωσε στις Βρυξέλλες το Ίδρυμα Ευρωπαϊκών Προοδευτικών Σπουδών. 
Σύμφωνα με τον ιστότοπο Euractiv, ερωτηθείς από την πρώην επίτροπο και πρώην υπουργό επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου «κατά πόσο ο αριστερός λαϊκισμός μπορεί να γίνει δεκτός στον προοδευτικό κόσμο», ο κ. Μοσκοβισί επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «η Αριστερά έχει την ικανότητα να κυβερνήσει, ενώ δεν μπορώ να θεωρήσω σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ λαϊκίστικο κόμμα». Σημείωσε ότι συνεργαζόμενος ως επίτροπος με την ελληνική κυβέρνηση, είδε να εφαρμόζονται δύσκολες μεταρρυθμίσεις «που απέχουν πολύ από τη δική τους ιδεολογία και την εκλογική τους βάση».
Ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι υπάρχει πρόβλημα ορισμού του λαϊκισμού. Τα λαϊκιστικά κινήματα στην Ευρώπη, σημείωσε, έχουν δύο κοινά σημεία. Πρώτον ότι βρίσκονται πολύ μακριά από την οικονομική πραγματικότητα και δεύτερον ότι είναι ενάντια στην Ευρώπη. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό του όταν γίνεται αναφορά στον λαϊκισμό είναι η Ακροδεξιά, είπε ο κ. Μοσκοβισί, παραδέχτηκε ωστόσο ότι ο πειρασμός του λαϊκισμού υπήρξε και στην Αριστερά.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ