ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Αλ. Χαρίτσης: Επιστολή στον Άρειο Πάγο για μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις ευρωεκλογές. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Προφυλακιστέος ο εργολάβος για την κατάρρευση του κτιρίου, όπου έχασε τη ζωή του ο 31χρονος Αστυνομικός.

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΡΩΤΗΣΗ 60 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Προστασία από τις κατασχέσεις των αναδρομικά καταβαλλόμενων συντάξεων ζητούν 60 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή προς την υπουργό Εργασίας, Έφη ΑχτσιόγλουΟι βουλευτές επισημαίνουν ότι πολλοί είναι εκείνοι οι συνταξιούχοι που έχουν λάβει αναδρομικά συντάξεις, οι οποίες δεν υπερβαίνουν κατά μήνα το ανώτατο όριο του ακατάσχετου, ωστόσο το Δημόσιο και τα πιστωτικά ιδρύματα προέβησαν στην κατάσχεσή τους κατά παράβαση κάθε προστατευτικής διάταξης.
Όπως επισημαίνουν, προέβησαν σε κατάσχεση του συνολικού αναδρομικά καταβαλλόμενου ποσού της σύνταξης, αφήνοντας το υπόλοιπο που δεν υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ, καθώς με το υφιστάμενο πλαίσιο οι απαιτήσεις από μισθούς, συντάξεις και κάθε είδους ασφαλιστικά βοηθήματα προστατεύονται από τις κατασχέσεις εφόσον το ποσό αυτό μηνιαίως είναι κατώτερο των 1.000 ευρώ.
Οι βουλευτές ζητούν να ληφθούν μέτρα για την επιστροφή των αναδρομικά καταβληθεισών συντάξεων που έχουν ήδη κατασχεθεί κατά παράβαση της προστατευτικής ρήτρας περί ακατάσχετου.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ