ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

BLOOMBERG: ΝΑΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Ο ι ελπίδες της Ελλάδας να επιστρέψει στις αγορές, μετά από τρία χρόνια "απουσίας'' της, βρίσκουν εμπόδια σε έναν από τους β...

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα ισχύος του μέτρου της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων (μονά-ζυγά) για την περίοδο 2016-2017, στην περιοχή του μικρού δακτυλίου. Αναμένεται εντός του Αυγούστου η έκδοση σχετικής Υπουργικής Απόφασης, που θα ρυθμίζει τα περιοριστικά μέτρα για την περίοδο 2017-2018.

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΣΤΗΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Έτοιμη είναι η επιστολή προθέσεων (letter of  Intent) που θα αποστείλει,  η ελληνική κυβέρνηση στο ΔΝΤ προκειμένου η Κριστίν Λαγκάρντ να προχωρήσει στη σύναψη του νέου Μνημονίου με την Ελλάδα. 
Πρόκειται για την περίφημη γραμμή προληπτικής πίστωσης που προβλέπει κεφάλαια έως 2 δισ. δολάρια για την Αθήνα εφόσον ζητηθούν. Το ποσό αυτό, θα είναι σε θέση να διαθέσει το Ταμείο μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο με το χρέος για το οποίο ακόμη δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αποφάσεις ούτε καν έκθεση βιωσιμότητας από τους Ευρωπαίους.
Την επιστολή, η οποία θα έχει σταλεί μέχρι αύριο, συνυπογράφουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης ΣτουρνάραςΣημειώνεται ότι το μνημόνιο που θα υπογράψει η Ελλάδα με το ΔΝΤ θα έχει διάρκεια 14 μηνών και θα λήξει μαζί με ευρωπαϊκό, τον Αύγουστο του 2018. 
Εν τω μεταξύ, για αύριο Παρασκευή έχει προγραμματιστεί η τηλεδιάσκεψη του ESM για την έγκριση της διάθεσης της δόσης προς την Ελλάδα.
ΑΜΠΕ 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΠΡΩΪΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η σελίδα του Σάββα Ρομπόλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ