ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

OIKONOMIA

F.T.: Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ

ΥΠΟΙΚ: Οι αναβαθμίσεις δείχνουν την ανοδική πορεία της οικονομίας Τ ην αναβάθμιση του ελληνικού αξιόχρεου από τον οίκο αξιολόγησης Fit...

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες αναμένονται σήμερα Καθαρά Δευτέρα. Τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Από το βράδυ τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΤΡΑΓΚΙ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ «ΨΥΓΕΙΟ» ΤΟ QE

"Έως ότου δοθούν επαρκείς λεπτομέρειες για τα μέτρα που αφορούν το χρέος, εξακολουθούν να υφίστανται σοβαροί προβληματισμοί σχετικά με τη βιωσιμότητα του ελληνικού δημόσιου χρέους" σημειώνει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της ΕΚΤ.
Ο Μάριο Ντράγκι, απάντησε σε σχετική ερώτηση του Ν. Χουντή για το κατά πόσο είναι δυνατή η εκπόνηση Ανάλυσης Βιωσιμότητας εκ μέρους της ΕΚΤ, βάζοντας έτσι στον "πάγο" ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Όπως προκύπτει, μάλιστα, από την απαντητική του επιστολή, ο Μ. Ντράγκι θεωρεί ότι για τη λήψη μιας τέτοιας απόφασης, θα συνεκτιμηθούν κι άλλοι παράγοντες, ενώ αναφορικά με το κόστος δανεισμού της Ελλάδας από τις αγορές, ο επικεφαλής της ΕΚΤ σημειώνει ότι για να απορροφηθούν οι κραδασμοί θα πρέπει να βελτιωθούν οι προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ