Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μπελέρης: Από την παρακρατική «ΜΑΒΗ», δεξιός «σημαιοφόρος» της Ν.Δ. ***** Ο Κασσελάκης ακύρωσε την συνάντηση με το ισραηλινό λόμπυ AIPAC στις ΗΠΑ. ***** Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος: Μπλόκαραν 800.000 ευρώ από Εταιρεία στον χώρο του θεάματος. ***** Παρίσι 2024: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία. ***** H Ακροδεξιά «σαρώνει», οι Ευρωεκλογές τρομάζουν και ο Πούτιν χαμογελά. ***** Πλήρης στήριξη της Κίνας - Το Ιράν προειδοποίησε τις ΗΠΑ σε περίπτωση ανταπάντησης του Ισραήλ. ***** Παραμένουν στη Μέση Ανατολή τα αμερικανικά μαχητικά που συνέδραμαν το Ισραήλ.

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΡΟΣ ΕΚΤ: ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ QE

Eπανήλθε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο επίμαχο ζήτημα της νομισματικής πολιτικής στην Ευρωζώνη, δηλώνοντας πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θα πρέπει εγκαίρως να επαναφέρει τα χαμηλά επιτόκια σε φυσιολογικά επίπεδα και να τερματίσει το πρόγραμμα αγοράς κρατικών ομολόγων. 
Ενόψει των εθνικών εκλογών σε μια χώρα που οι αποταμιευτές παραπονιούνται για την πολιτική χαμηλών επιτοκίων της ΕΚΤ, ο κ. Σόιμπλε και άλλοι Γερμανοί αξιωματούχοι έχουν στρέψει τα πυρά τους στην ΕΚΤ. Σε χρηματοοικονομικό συνέδριο που έλαβε χώρα χθες στο Βερολίνο, ο κ. Σόιμπλε δήλωσε τα εξής: «Η υπερβολικά χαλαρή νομισματική πολιτική ευνοεί τον επενδυτικό κίνδυνο, τη λανθασμένη κατανομή κεφαλαίων και τις φούσκες στις τιμές των διαφόρων περιουσιακών στοιχείων. Και αυτό θα συνεχιστεί εάν δεν αντιστραφούν εγκαίρως τα μέτρα της ΕΚΤ».
Ο κ. Σόιμπλε απέρριψε, επίσης, σενάρια που θέλουν τη γερμανική κυβέρνηση να προωθεί έμμεσα τον Γερμανό κεντρικό τραπεζίτη Γενς Βάιντμαν για να διαδεχθεί τον Μάριο Ντράγκι ως επικεφαλής της ΕΚΤ. Τον περασμένο μήνα, το περιοδικό Der Spiegel υποστήριξε, βάσει πληροφοριών από ανώνυμη πηγή, ότι το Βερολίνο προωθεί τον κ. Βάιντμαν για τη θέση του προέδρου της ΕΚΤ το 2019.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ