ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΓΠΚΒ: ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΠΙΣΚΙΑΖΟΥΝ ΤΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ»

Α νησυχία για την επίμονη επιδίωξη υψηλότερων του στόχου πρωτογενών πλεονασμάτων εκφράζει το Γραφείο Πρϋπολογισμού της Βουλής σε έκθεσή...

Στο Παρίσι θα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να βραβευθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισίου και την πολιτική επιθεώρηση Politique Internationale, ενώ αύριο Παρασκευή, θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΔΙΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ QE

«Το χρέος είναι το κλειδί να προχωρήσουμε σε ανοικτό διάδρομο για την οικονομία. Η Ελλάδα πρέπει να πάρει μια καθαρή απόφαση για ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, αυτό είναι το καθοριστικό σημείο» τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον ρ/σ ''Flash''. Αφού επισήμανε ότι οποιαδήποτε παράταση, αναβολή ή οτιδήποτε δημιουργεί ανασφάλεια πρέπει να αποφευχθεί, εξέφρασε τη θέση ότι υπάρχει πεδίο για συμβιβασμό.
Σε ό,τι αφορά τις έρευνες για υδρογονάνθρακες, ο κ. Σταθάκης σημείωσε ότι θα γίνει με διαδικασίες fast track ο διαγωνισμός για τα οικόπεδα της Κρήτης. «Θα προχωρήσουμε fast track την εκδήλωση ενδιαφέροντος που έγινε χθες και ταυτόχρονα, τα οικόπεδα που δεν έχουν ενδιαφέρον θα τα επανα-επεξεργαστούμε με τρόπο να δούμε τι προοπτικές έχουν» ανέφερε.
Σημειώνεται πως την Τετάρτη η κοινοπραξία ΕΛΠΕ, Total και ExxonMobil κατέθεσαν στο ΥΠΕΝ αίτηση ενδιαφέροντος για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε δύο θαλάσσιες περιοχές της Κρήτης.
Παράλληλα, ο κ. Σταθάκης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η παραχώρηση του 35% των ΕΛΠΕΕπίσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα «και στο πλαίσιο της συμφωνίας που κάναμε για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε αύξηση των τιμολογίων».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ