ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Βloomberg View: ΤΟ ΑΣΟΒΑΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Για «ασόβαρο σχέδιο της Ευρώπης στην Ελλάδα» κάνει λόγο το Bloomberg View, με αφορμή τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο πρόσφατο Eurogroup της 15ης Ιουνίου. Στο άρθρο γνώμης, το αμερικανικό πρακτορείο σημειώνει ότι: «Το παρατεταμένο παιχνίδι της ''επέκτασης και προσποίησης'' δεν εξυπηρετεί το συμφέρον κανενός, ούτε της κυβέρνησης, ούτε του ΔΝΤ και κυρίως, ούτε του ελληνικού λαού». 
Η κριτική του άρθρου εστιάζει στη μη επίτευξη συμφωνίας για το ζήτημα του χρέους. «Η θέση του ΔΝΤ ήταν ορθή, αλλά έπρεπε να είχε επιμείνει σ’ αυτή» αναφέρει, μεταξύ άλλων. «Η νέα συμφωνία αποτυγχάνει να αναγνωρίσει αυτό που όλοι γνωρίζουν, ότι το ελληνικό χρέος είναι μη βιώσιμο αυτή τη στιγμή» σπεύδει να προσθέσει.
Στο πλαίσιο αυτό, το Bloomberg View θεωρεί αναγκαία μία «νέα συμφωνία για την Ελλάδα», στην οποία θα προβλέπεται η ελάφρυνση του χρέους με αντάλλαγμα την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων. «Ενδεχομένως, η Ε.Ε. θα είναι πρόθυμη να συμφωνήσει σε μία τέτοια συμφωνία το επόμενο έτος, όταν το τρέχον πρόγραμμα λήγει. Αλλά δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος που να δικαιολογεί το γιατί δεν το έκανε τώρα» καταλήγει.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ