ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ - ΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Ο ι Έλληνες πέρασαν από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα προσαρμογής την τελευταία οχταετία και κατάφεραν να βελτιώσουν αισθητά τα δημοσιονομικ...

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΚΚΕ: ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ DEALER ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ποτάμι: Εκτίθεται ανεπανόρθωτα ο κ. Τσίπρας
Για «κοροϊδία» κάνει λόγο το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού στο συνέδριο του Economist. «Από επίδοξος γητευτής των αγορών το 2015, ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε χτες στο Economist, ως ο πιο αυθεντικός dealer των αγορών και των επενδυτών, διαφημίζοντας την αντιλαϊκή του πολιτική, την οποία το κεφάλαιο είχε κάθε λόγο να υποδεχθεί με θέρμη» αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα προσθέτοντας: «Όσο για το ότι η ΣΥΡΙΖΑική έξοδος στις αγορές δε θα συνοδευθεί με μνημόνια, εδώ η κοροϊδία εκτοξεύεται, αφού η κυβέρνηση έχει προκαταβολικά ψηφίσει το 4ο μνημόνιο, με μέτρα μετά το 2018 και ματωμένα πλεονάσματα έως το 2060».
Επίσης, σφοδρή κριτική στον Πρωθυπουργό για την ομιλία του στο συνέδριο του Economist άσκησε και ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας«Ο κ. Τσίπρας στην προσπάθεια να ''χαϊδεύει αυτιά'', λέγοντας αυτά που θέλει να ακούσει το ακροατήριό του, εκτίθεται ανεπανόρθωτα αφού τα λόγια του έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις πράξεις του. Μιλώντας στο συνέδριο του Economist, αναφέρθηκε στην ''τεράστια προσπάθεια για να προετοιμάσουμε την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα με συγκεκριμένο οδικό χάρτη'' όταν ακόμη και κορυφαίοι Ευρωπαίοι παράγοντες, είχαν καταγγείλει από το βήμα τον εκτροχιασμό και τα καταστροφικά λάθη της κυβέρνησής του» σχολίασε ο κ. Τσιόδρας.
Όπως επισήμανε ακόμη ο εκπρόσωπος Τύπου του ''Ποταμιού'', ο κ. Τσίπρας «επαίρεται για το “εκτεταμένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων ” ενώ σε κάθε ευκαιρία τόνιζε ο ίδιος και οι υπουργοί του ότι δεν πρόκειται για πολιτική τους, αλλά τους επιβάλλονται και αρνείται πεισματικά να προχωρήσει σε αλλαγές που θα δώσουν οικονομική ώθηση».
Κατηγόρησε τέλος τον κ. Τσίπρα ότι «ξεπέρασε τον εαυτό του όταν αναγνώρισε ανάμεσα στους εχθρούς της δημοκρατίας τη δημαγωγία, καθώς είναι γνωστό σε όλους ότι έχει συνδέσει την πολιτική του καριέρα με αυτή».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ