Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν

Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική Κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Παρασκευή. Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μεταδίδει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν (κεντρικό Ιράν), προσθέτοντας ότι ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός και ότι «διενεργούνται έρευνες»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Ισραήλ έπληξε με πύραυλο το Ιράν, λένε οι ΗΠΑ

Η ισραηλινή αντεπίθεση άρχισε. Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο CBS ότι το Ισραήλ εξαπέλυσε πύραυλο κατά του Ιράν. Ακούστηκαν εκρή...

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Επιθεώρηση Εργασίας: Στοχευμένοι έλεγχοι για 5 εργασιακά ζητήματα-Πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις. ***** Ιράν: Διάγγελμα Ραΐσι, «λέξη» για τα πλήγματα στο Ισφαχάν. ***** «Ποια επίθεση;»: Τα ιρανικά Μέσα διαψεύδουν τις «φήμες» και… τρολάρουν με ειδυλλιακές εικόνες.

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ - Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΨΕΥΤΟΛΥΣΗ

Μια καθαρή λύση που θα καθιστά βιώσιμο το ελληνικό χρέος ζητεί ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι προωθεί μια ψευτολύση. Σε συνέντευξή του στη ''Real News'', διευκρινίζει πως αυτό που ζητεί η Ν.Δ. είναι μια επιμήκυνση της περιόδου χάριτος και αποπληρωμής του και ''πάγωμα'' των επιτοκίων με μετατροπή των κυμαινομένων σε σταθερά χαμηλά επιτόκια, ώστε η βιωσιμότητα του να εξυπηρετείται με ρεαλιστικά πρωτογενή πλεονάσματα 2% του ΑΕΠ και όχι 3,5%.

Ο κ. Κικίλιας κάνει λόγο για στρατηγική ήττα της κυβέρνησης που μετακυλίεται στους πολίτες. Σημειώνει, επίσης, ότι τα μέτρα «είναι αχρείαστα, προϊόν εγκληματικής καθυστέρησης και αδιέξοδων πολιτικών που είχαν και έχουν σκοπό το ''λίγο παρακάτω''», ενώ αναφερόμενος στους εταίρους τονίζει ότι: «Έχουν ευθύνη για τα μείγματα πολιτικής και υπερφορολόγησης των Ελλήνων, για ατολμία, αλλά κυρίως γιατί εκμεταλλεύονται την πιο ανίσχυρη και βολική κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους στόχους».

Αναφέρει ακόμη ότι η Ν.Δ. «στηρίζει την εθνική προσπάθεια για λύση στο χρέος που δρομολογήθηκε από το 2012 επί κυβέρνησης Σαμαρά και οι δανειστές χρωστούν στον ελληνικό λαό που έχει κάνει θυσίες, έχει επιδείξει υπομονή και σύνεση». Επικρίνει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι «έχει προ καιρού παραδώσει τα όπλα για το χρέος», σημειώνοντας ότι «στις 12 Ιουλίου 2015 ο κ. Τσίπρας απεμπόλησε το εργαλείο του κουρέματος και στις 24 Μαΐου 2016 πήγε τη συζήτηση για μετά το 2018». «Η κυβέρνηση προωθεί μια ψευτολύση. ''Πολύ λίγα, πολύ αργά''» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

Επαναλαμβάνει παράλληλα ότι η ανάγκη για πολιτική αλλαγή επιβεβαιώνεται από την «κατάρρευση της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου». Προσθέτει, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ότι «δικαίως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση στα θέματα τρομοκρατίας», τονίζοντας ότι «η ανάγκη για μια άλλη κυβέρνηση, με άλλο πρωθυπουργό, που θα έχει την πολιτική βούληση να επαναφέρει τον νόμο και την τάξη, είναι πιο επιτακτική από ποτέ».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ