ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ - ΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Ο ι Έλληνες πέρασαν από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα προσαρμογής την τελευταία οχταετία και κατάφεραν να βελτιώσουν αισθητά τα δημοσιονομικ...

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Ως μία από τις βασικότερες προτεραιότητες της κυβερνητικής πολιτικής χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός την Υγεία, τομέας ο οποίος αποτέλεσε, όπως είπε, για χρόνια «πεδίο κατασπατάλησης πόρων και διαφθοράς».
Κατά την ομιλία του στο υπουργείο Υγείας, ο Πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι «οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες» και ότι «η εικόνα στα δημόσια νοσοκομεία δεν είναι αυτή που θα θέλαμε» αν και, όπως είπε, έχουν γίνει σημαντικά βήματα. «Πρέπει να γίνουν πολλά βήματα ακόμη» προκειμένου «να μεταμορφωθεί αυτή η κατάσταση κατάρρευσης που παραλάβαμε», επισήμανε, τονίζοντας ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και το προσωπικό των νοσοκομείων «δίνουν τιτάνιο αγώνα για να στήσουν τα δημόσια νοσοκομεία στα πόδια τους». «Τη μάχη αυτή θα τη στηρίξουμε και στο τέλος θα την κερδίσουμε» διαβεβαίωσε.
Έκανε επίσης λόγο για «θετικό απολογισμό» στις προτεραιότητες που έθεσε η κυβέρνηση στον τομέα της Υγείας και οι οποίες αφορούσαν:
  • Την καθολική πρόσβαση όλου του πληθυσμού σε δημόσιες υπηρεσίες Υγείας με έμφαση στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη όλων των πολιτών.
  • Την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας με πόρους και προσωπικό
  • Την εξάλειψη των χρόνιων στρεβλώσεων και την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της σπατάλης στο φάρμακο και τις προμήθειες.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ