ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ - ΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Ο ι Έλληνες πέρασαν από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα προσαρμογής την τελευταία οχταετία και κατάφεραν να βελτιώσουν αισθητά τα δημοσιονομικ...

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξει ώθηση ώστε «η Ευρώπη να καλύψει τα κενά και τις ατέλειές της» μετά τις γερμανικές εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο του «CONCORDIA». Όπως επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι τρεις προκλήσεις της εποχής είναι οι θέσεις εργασίας, η ασφάλεια και η διαχείριση της τεχνολογικής προόδου σε συνδυασμό με την οικολογική απειλή.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι κάθε κράτος - μέλος της Ε.Ε. οφείλει να κάνει πράγματα αναλογικά, αλλά και η Ευρώπη σε συλλογικό επίπεδο. «Η Ευρώπη σε σύγκριση με τις ΗΠΑ κυρίως σε θέματα ανάπτυξης δεν έχει ανταποκριθεί στις προκλήσεις» είπε, προσθέτοντας ότι χρειάζεται πολιτικό πλαίσιο ώστε να ανταποκριθεί και η Ελλάδα στις προκλήσεις της ανάπτυξης. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τη χώρα μας ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι «είμαστε η μόνη χώρα που βρίσκεται σήμερα σε πρόγραμμα». «Η χώρα χρειάζεται ισχυρή εντολή για να γίνουν μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για τη χώρα» είπε, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι η Ν.Δ. θα πάρει ισχυρή εντολή στις εκλογές ώστε να εφαρμόσει το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα. Υποστήριξε επιπλέον ότι το πρόβλημα της σημερινής κυβέρνησης είναι ιδεολογικό, καθώς δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε στη συνέχεια πως «το χρέος μας έχει γίνει μη βιώσιμο» και άσκησε κριτική στους πιστωτές που δεν τήρησαν όσα συμφώνησαν το 2012 αναφορικά με το χρέος. Σημείωσε ακόμη ότι η χώρα χρειάζεται να πείσει τους εταίρους και το ΔΝΤ ότι μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις. Τέλος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της τρομοκρατίας, τονίζοντας ότι «η συνεργασία μεταξύ των κρατών θα πρέπει να είναι πιο έντονη καθώς δεν μπορεί να έχεις ελευθερία χωρίς ασφάλεια».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ