ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξει ώθηση ώστε «η Ευρώπη να καλύψει τα κενά και τις ατέλειές της» μετά τις γερμανικές εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο του «CONCORDIA». Όπως επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι τρεις προκλήσεις της εποχής είναι οι θέσεις εργασίας, η ασφάλεια και η διαχείριση της τεχνολογικής προόδου σε συνδυασμό με την οικολογική απειλή.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι κάθε κράτος - μέλος της Ε.Ε. οφείλει να κάνει πράγματα αναλογικά, αλλά και η Ευρώπη σε συλλογικό επίπεδο. «Η Ευρώπη σε σύγκριση με τις ΗΠΑ κυρίως σε θέματα ανάπτυξης δεν έχει ανταποκριθεί στις προκλήσεις» είπε, προσθέτοντας ότι χρειάζεται πολιτικό πλαίσιο ώστε να ανταποκριθεί και η Ελλάδα στις προκλήσεις της ανάπτυξης. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τη χώρα μας ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι «είμαστε η μόνη χώρα που βρίσκεται σήμερα σε πρόγραμμα». «Η χώρα χρειάζεται ισχυρή εντολή για να γίνουν μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για τη χώρα» είπε, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι η Ν.Δ. θα πάρει ισχυρή εντολή στις εκλογές ώστε να εφαρμόσει το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα. Υποστήριξε επιπλέον ότι το πρόβλημα της σημερινής κυβέρνησης είναι ιδεολογικό, καθώς δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε στη συνέχεια πως «το χρέος μας έχει γίνει μη βιώσιμο» και άσκησε κριτική στους πιστωτές που δεν τήρησαν όσα συμφώνησαν το 2012 αναφορικά με το χρέος. Σημείωσε ακόμη ότι η χώρα χρειάζεται να πείσει τους εταίρους και το ΔΝΤ ότι μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις. Τέλος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της τρομοκρατίας, τονίζοντας ότι «η συνεργασία μεταξύ των κρατών θα πρέπει να είναι πιο έντονη καθώς δεν μπορεί να έχεις ελευθερία χωρίς ασφάλεια».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ