ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Επιμενει στο ονομα «Μακεδονια του ιλιντεν» ο Ζαεφ

Επιμενει στο ονομα «Μακεδονια του ιλιντεν» ο Ζαεφ
Στο όνομα «Μακεδονία του Ίλιντεν», επιμένει ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση της χώρας του συνεχίζει να θεωρεί ότι πρόταση που κατέθεσε είναι η πιο κατάλληλη για την εξεύρεση λύσης στο ονοματολογικό.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο κ. Ζάεφ, απέρριψε την άποψη πως το όνομα αυτό εκπέμπει αλυτρωτισμό, ενώ σημείωσε πως πρόκειται για μία σύνθετη ονομασία με χρονικό προσδιορισμό.
Επιπλέον, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων, ο πρωθυπουργός της γείτονος τόνισε πως με το «Μακεδονία του Ίλιντεν», η πΓΔΜ αποδέχεται το erga omnes και ενισχύει την εθνική της ταυτότητα και διαφυλάττει την αξιοπρέπεια της.
«Πρόκειται για μία λύση που συνιστά κέρδος και για τις δύο πλευρές και που οδηγεί στην επίλυση της 25ετούς διαφοράς για το θέμα του ονόματος», ανέφερε ο κ. Ζάεφ.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων, καθώς αναρτήθηκαν σήμερα στα λύκεια όλης της χώρας οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι μαθητές θα δουν τις βαθμολογίες των γραπτών τους και στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό δελτίο βάσει των προτιμήσεών τους για τις σχολές. Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους και μέσω του site του υπουργείου Παιδείας κάνοντας κλικ ΕΔΩ. 

Από πλευράς μας, ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, καλή επιτυχία στον πραγματικά δύσκολο αγώνα που έδωσαν όλο αυτόν τον καιρό, αλλά και αν για κάποιους δεν υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματά εδώ, συνεχίζεται!! 
Αν όμως κάποιος απ΄εσάς σκέφτεται και είναι έτοιμος να υποχωρήσει, μη φοβηθεί. Είναι πολύ φυσιολογικό. Η ανασφάλεια που φέρνει τις προσωρινές υποχωρήσεις είναι ο ''απαραίτητος δρόμος'' που πρέπει να περάσεις κανείς για να φθάσεις στην επιτυχία. Να ξαναπροσπαθήσει και να ξαναπροσπαθήσει! 

Και να θυμάστε: Καμιά επιτυχία δεν πραγματοποιείται με τις πρώτες προσπάθειες. Μάθετε πρώτα να χάνετε, μετά μάθετε να επιμένετε σταθερά και μόνιμα στην εκπλήρωση των στόχων σας, γιατί, είναι αδύνατον να μην επιτύχετε. Οι πετυχημένοι συνάνθρωποί σας εγγυώνται την επιτυχία σας, αφού πέρασαν από τον ίδιο δρόμο...άντεξαν και πέτυχαν!!

Για την ''The New Daily Mail'' 
Νάσος Κουμαρέλλας, Φιλόλογος- Φροντιστής

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ