ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Στη ΓΑΔΑ παραμένει ο Φλώρος μέχρι την απολογία του, μετά από το ξύλο στη Βουλή. ***** Στ. Κασσελάκης: Στις Ευρωεκλογές διεκδικούμε την πρωτιά. ***** Αλ. Χαρίτσης: Σήμερα απαντάμε στην απαξίωση και τον ευτελισμό της πολιτικής - 42 οι υποψήφιοι της Νέας Αριστεράς. ***** Γ. Καλλιάνος: Ευθύνες στους γιατρούς του «Αττικόν» για τον πατέρα του - «Αγαπητέ φίλε μου Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου». ***** Λευκός Οίκος: Ζητά απαντήσεις από το Ισραήλ για τους ομαδικούς τάφους στη Γάζα. ***** ΗΠΑ: Έστειλαν πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία.

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΒΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ


Για οριστικό τέλος των μνημονίων έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο ΒούτσηΟ κ. Τσίπρας υποδεχόμενος τον πρόεδρο της Βουλής είπε πως έχει ενημερώσει ήδη τους πολιτικούς αρχηγούς για την αίσια κατάληξη αναφορικά με την απομείωση του χρέους και το τέλος των προγραμμάτων, ενώ έκανε λόγο για οριστικό τέλος των μνημονίων. Ενημέρωσε τον Νίκο Βούτση και για τις συνομιλίες που είχε με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Κυπριακό, εν όψει και της δεύτερης Διάσκεψης της Γενεύης, με στόχο τη διαμόρφωση εθνικής στάσης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε πως η συμφωνία έχει δημιουργήσει στον κόσμο ένα κλίμα, βάσει του οποίου εκτιμάται πως σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η οριστική πορεία εξόδου από την κρίση βρίσκεται στα χέρια του πολιτικού συστήματος.
«Δεν σημαίνει ότι όλα είναι λυμένα» υπογράμμισε ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε: «Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει και η συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία, αλλά προέχει να δούμε και το μετά». Αναφορικά με το Κυπριακό, επανέλαβε την άποψή του, ότι η μη λύση είναι λάθος λύση και υπογράμμισε πως η Κύπρος είναι ισότιμο μέλος της Ε.Ε. και κινείται στη βάση της δίκαιης λύσης που πρέπει και μπορεί να κερδίσει.

Αλ. Τσίπρας: Καθαρός διάδρομος εξόδου από την κρίση - Εθνική γραμμή στο Κυπριακό

Εξάλλου, στις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς και τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση αναφέρεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο TwitterΌπως αναφέρει ο Πρωθυπουργός, συνάντησε χθες Δευτέρα και σήμερα Τρίτη τους πολιτικούς αρχηγούς και τον πρόεδρο της Βουλής, για να τους ενημερώσει σχετικά με τη συμφωνία στο Eurogroup και το Κυπριακό. «Με τη συμφωνία της 15ης Ιουνίου πετύχαμε, για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια μνημονίων, έναν καθαρό διάδρομο εξόδου από την κρίση», ανέφερε ο κ. ΤσίπραςΣε ό,τι αφορά το Κυπριακό, σημείωσε: «Προχωράμε στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις στην Ελβετία, με ξεκάθαρη εθνική γραμμή».



ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ