ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΒΟΥΛΗ: ΔΕΚΑ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

ΒΟΥΛΗ: ΔΕΚΑ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗ NOVARTIS ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
Με δέκα κάλπες, μία για κάθε πολιτικό πρόσωπο το όνομα του οποίου εμπλέκεται στη δικογραφία της Novartis, θα γίνει η ψηφοφορία της Τετάρτης για την συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής, όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.
Η πρόταση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για μυστική ψηφοφορία κατά πρόσωπο, σε 10 ή 1 κάλπη, για τα 10 πολιτικά πρόσωπα εγκρίθηκε με ψήφους 14 έναντι 8. Απορρίφθηκε η πρόταση της Ν.Δ. και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να μπουν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα, πρόταση που υποστηρίχθηκε και από το ''Ποτάμι'' και την Ένωση Κεντρώων. Υπέρ της πρότασης του Προέδρου της Βουλής τάχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του ΚΚΕ.
Όλη η σημερινή διαδικασία στην Βουλή, στην ειδική σελίδα μας με συνεχή ροή.


Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ: ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ «ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ»

Μήνυμα προς τους Ευρωπαίους πιστωτές της Ελλάδας έστειλε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Πιερ Μοσκοβισί, εν όψει του κρίσιμου Eurogroup της 15ης Ιουνίου.
«Οι Ευρωπαίοι πιστωτές δεν θα πρέπει να ''παίζουν με τη φωτιά''» υποστήριξε, μία ημέρα μετά την έκκληση της Αθήνας για την παροχή αναπτυξιακών κινήτρων, προκειμένου να αρθούν τα εμπόδια μεταξύ της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ ως προς το μέγεθος της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.
Την επόμενη Πέμπτη, οι υπουργοί Οικονομικών των χωρών της Ευρωζώνης θα συνεδριάσουν προκειμένου να εξετάσουν το ζήτημα του ελληνικού χρέους. Ωστόσο, η γερμανική αξίωση για εξειδίκευση των μέτρων ελάφρυνσης μετά το τέλος του προγράμματος καθιστά έωλη την επίτευξη μίας σχετικής συμφωνίας. «Από ό,τι φαίνεται, ακόμη δεν βρισκόμαστε σε ένα επίπεδο, όπου μπορούμε να πούμε ότι έχουμε συμφωνία» διαμήνυσε ο κ. Μοσκοβισί.
Την ίδια ώρα, όσον αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, εκτίμησε ότι «λογικά» το Ταμείο θα λάβει μία θετική απόφαση. Τέλος, έστειλε μήνυμα εναντίον της λήψης νέων μέτρων, καθώς κατέστησε σαφές ότι «η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός έχουν φθάσει στα όρια των όσων μπορούν να αποδεχθούν».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ