ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Τον αποτροπιασμό του εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος για τη νέα τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Ύστερα από εντολή του Προέδρου, ο γ.γ. της Προεδρίας, Γεώργιος Γεννηματάς διαβίβασε προς την πρεσβευτή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, Κέιτ Σμιθ, «τον αποτροπιασμό του Έλληνα Προέδρου για την χθεσινοβραδινή βάρβαρη πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, καθώς και τα θερμά συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων, μαζί με τις ειλικρινείς ευχές του για ταχεία ανάρρωση των δεκάδων τραυματιών».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι τρομοκράτες έχουν μοναδικό σκοπό να σπείρουν το μίσος και τον φόβο. Δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη στις οικογένειες των θυμάτων της φριχτής επίθεσης στο Λονδίνο και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον βρετανικό λαό. Η δημοκρατία μπορεί και πρέπει να νικήσει το σκοτάδι».

Τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων της νέας τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης«3η τρομοκρατική επίθεση σε 3 μήνες στη Μ. Βρετανία. Ολόψυχη συμπαράσταση! Χρέος μας να κάνουμε τα πάντα για να τελειώνουμε με την τρομοκρατία» αναφέρει  στο Twitter.

«Οι σκέψεις μας, στον βρετανικό λαό, στα θύματα και τις οικογένειές τους. Ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τις θρασύδειλες τρομοκρατικές επιθέσεις. Οι ευρωπαϊκοί λαοί ''δεν θα τρέξουν, ούτε θα κρυφτούν''» τονίζει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά«Το νέο διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο είναι η αποθέωση της βαρβαρότητας με θύματα αθώους και ανυποψίαστους ανθρώπους», υπογραμμίζει. 

Σε ανακοίνωσή του για την επίθεση ο Σταύρος Θεοδωράκης από το ''Ποτάμι'' αναφέρει: «Δεν αρκεί να λέμε "δε θα αλλάξουμε τρόπο ζωής". Πρέπει να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του. Οργανωμένη ευρωπαϊκή δράση κατά των τρομοκρατών». 

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τον έντονο αποτροπιασμό μας για τη νέα τρομοκρατική επίθεση και την ολόψυχη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων και στον Βρετανικό λαό, που δοκιμάζεται σκληρά για μια ακόμη φορά» δήλωσε για τη νέα διπλή τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο» τόνισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
ΑΜΠΕ



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ