ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

μετρα που προσπαθει να αποφυγει η κυβερνηση

μετρα που προσπαθει να αποφυγει η κυβερνηση
Αντιλαϊκά μέτρα με περιορισμένο δημοσιονομικό όφελος, αλλά εξαιρετικά αρνητική επίπτωση στην κοινωνία θέλει να αποφύγει η κυβέρνηση και ήδη αναζητά τον τρόπο να αναβάλει την ενεργοποίησή τους χωρίς να μπει για μια ακόμη φορά στη διαδικασία επιβολής «ισοδύναμων μέτρων».
Ο κατάλογος περιλαμβάνει την αύξηση του ΦΠΑ στα 32 νησιά του Αιγαίου που εξακολουθούν να διατηρούν το ειδικό καθεστώς, την επιβολή του φόρου υπεραξίας στις αγοραπωλησίες ακινήτων, την πραγματική εξίσωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων με τις εμπορικές, αλλά και τη νέα αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, μέσα από την αναπροσαρμογή των χρεώσεων για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Το δημοσιονομικό κόστος από τη μη επιβολή των συγκεκριμένων μέτρων εκτιμάται ως ιδιαίτερα χαμηλό.

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


Μετά τις χθεσινές αποφάσεις, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Είχαμε ένα καθοριστικό βήμα για την έξοδο της χώρας από την πολυετή κρίση. Δόθηκε ένα σαφές σήμα εμπιστοσύνης προς τις αγορές και ταυτόχρονα για τον ελληνικό λαό δόθηκε μια σαφής δέσμευση για το οριστικό τέλος των μνημονίων σε ένα χρόνο από σήμερα. «Πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, ώστε να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για μια πραγματική ανάκαμψη της οικονομίας», δήλωσε και μίλησε για την ανάγκη δίκαιης ανάκαμψης και επούλωσης των πληγών της κρίσης.
Όπως είπε, η εικόνα που διαμορφώνεται είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται με πάρα πολλούς συμμάχους και υποστηρικτές στο διεθνές στερέωμα. Αυτό είναι κρίσιμο, γιατί είμαστε σε μια δύσκολη χρονιά, με εντάσεις γύρω μας. «Καταφέραμε να κρατηθούμε στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης και να έχουμε κοντά μας και δυνάμεις που δεν παραδοσιακοί σύμμαχοι».
Ο Προκόπης Παυλόπουλος σημείωσε ότι η χθεσινή απόφαση είναι αφετηρία για την τελική προσπάθεια εξόδου από την κρίση. Θύμισε τις άδικες θυσίες του ελληνικού λαού και τόνισε ότι είναι παρών στο πλαίσιο του ρόλου του να στηρίξει την προσπάθεια.
Χθες, με αφορμή την Ελλάδα, αποδείχτηκε ότι στην Ευρώπη η αρχή της αλληλεγγύης λειτουργεί, παρά τα προβλήματα. Το 2017 είναι χρονιά εκλογών και οι λαοί της Ευρώπης αντέχουν για να στηρίξουν το ευρωπαϊκό όραμα κόντρα στον λαϊκισμό. Όπως οι λαοί αντέχουν, πρέπει και οι ηγεσίες τους να προχωρήσουν στην ευρωπαϊκή ενοποίηση, δήλωσε ο ΠτΔ.
Σε ό,τι αφορά στην Ευρωζώνη, πρέπει να αναλογιστούμε ότι στηρίζεται όχι μόνο στη νομισματική αλλά και στην οικονομική ένωση, συμπλήρωσε.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν ειδήσεις από το κανάλι της Βουλής

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δεν υπάρχουν συνεντεύξεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η σελίδα του Σάββα Ρομπόλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ