ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΣΟΪΜΠΛΕ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Την ύπαρξη διαφωνιών στους κόλπους των πιστωτών για το ζήτημα του ελληνικού χρέους, παραδέχθηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μία ημέρα μετά τη συμφωνία για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης. «Υπάρχουν αποκλίσεις ανάμεσα σε Γερμανία, Ε.Ε. και ΔΝΤ, σχετικά με τις προοπτικές βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους» τόνισε, ενδεικτικά, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Ecofin, στο Λουξεμβούργο.
Την ίδια ώρα, ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα το τρέχον πρόγραμμα βοήθειας να είναι και το τελευταίο για την Ελλάδα, ενώ εκτίμησε ότι η χώρα θα χρειαστεί λιγότερα χρήματα από ό,τι αρχικώς είχε υπολογιστεί, δηλαδή, 86 δισ. ευρώ«Η Ελλάδα έχει συμφωνήσει στην υλοποίηση μίας σειράς μέτρων» έσπευσε να προσθέσει, επίσης, χαιρετίζοντας την υλοποίηση του «φιλόδοξου μεταρρυθμιστικού προγράμματος» της ελληνικής κυβέρνησης.
Σχετικά με την αναγκαιότητα έγκρισης της συμφωνίας από το γερμανικό Κοινοβούλιο, διευκρίνισε ότι η χθεσινή συμφωνία δεν συνιστά ουσιαστική τροποποίηση του προγράμματος. Σε κάθε περίπτωσης, πάντως, εκτίμησε ότι «αν η Bundestag καλούνταν να εγκρίνει τη συμφωνία, φοβάμαι ότι θα έχουμε νέα αβεβαιότητα στις αγορές».
Τη συμφωνία του Eurogroup επιδοκίμασε και ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, Στέφεν Ζάιμπερτ. «Είμαστε χαρούμενοι καθώς η συμφωνία μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα να καταστεί πιο ανταγωνιστική και να σταθεί στα πόδια της» ανέφερε, μεταξύ άλλων, κάνοντας ειδική μνεία και στις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας. Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών αναφέρθηκε στη συμφωνία για την παραμονή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα, κάνοντας λόγο για «πλήρη συμμετοχή» του Ταμείου.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ