LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Την πρόθεση της κυβέρνησης να αποδεχθεί το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τη συμφωνία στο Eurogroup, έκανε γνωστή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο κ. Τζανακόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν θα κάνουμε αυτά που έκανε η προηγούμενη συγκυβέρνηση όταν απέρριπτε αιτήματα της αντιπολίτευσης. Δεν θα μπορούσαμε να μην αποδεχτούμε το αίτημα, αυτά τα έκαναν εκείνοι».
Σχετικά με την απόφαση του Eurogroup σχολίασε ότι: «Τους επόμενους μήνες θα έχουν γίνει τόσα πολλά που θα γίνει σαφές σε όλους ότι τον Αύγουστο του 2018 θα έχουμε βγει από τα μνημόνια». Σχολιάζοντας τα σενάρια περί ανασχηματισμού, τα διέψευσε τονίζοντας πως κατά την εκτίμησή του δεν υφίσταται λόγος και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τις σχέσεις του Πρωθυπουργού με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο τις χαρακτήρισε πολιτική απρέπεια αποδίδοντάς τη σε προσπάθεια να εξάγει πολιτική κρίση. «Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα με τον υπουργό Οικονομικών, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά».
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ