ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ 11ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Τουλάχιστον 31 προσαγωγές και 3 συλλήψεις για ναρκωτικά έχουν πραγματοποιηθεί κατά τις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε στον αέρα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, με αποτέλεσμα μια αδέσποτη σφαίρα να σκοτώσει 11χρονο μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής.
Στις Αχαρνές επιχείρησαν 250 αστυνομικοί. Οι έρευνες εστίασαν σε 22 σπίτια και έναν καταυλισμό Ρομά, που βρίσκονται κοντά στο σχολείο. Παράλληλα, όπως είπαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, κανείς δεν άκουσε πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της γιορτής. Επιπλέον, έχουν κατασχεθεί 18 κάλυκες 9mm, ένας κάλυκας 7,62mm, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, 7 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και 7 κάλυκες κυνηγετικού όπλου.
Το βράδυ της Πέμπτης όσοι βρίσκονταν στη γιορτή θεώρησαν ότι ο 11χρονος μαθητής λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών για ανάνηψη, κατέληξε. Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς, είπε ότι: «Αρχικά το τραύμα δεν φαινόταν, λόγω του τριχωτού της κεφαλής. Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή, όπου διαπιστώθηκαν τα αίτια του θανάτου».
Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών κατά τη διάρκεια της γιορτής μέσα στο σχολείο του, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων εξέφρασε σε ανακοίνωσή του τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του παιδιού και στην εκπαιδευτική κοινότητα.
ΑΜΠΕ  
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ