ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σύγκρουση Ισραήλ - Ιράν: «Πάγωσε» τα σχέδια για αντίποινα ο Νετανιάχου, μετά το τηλεφώνημα με Μπάιντεν. ***** Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Καταδικάζει την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Ζητεί να αποφευχθεί κλιμάκωση. ***** Επιβολή νέων κυρώσεων από την Ε.Ε. στο Ιράν - Έκκληση να αποφευχθεί η κλιμάκωση.

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΚΛΙΜΑ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ VD

Σε αμήχανο κλίμα πραγματοποιήθηκε η διάρκειας 25 λεπτών, συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό. Τον Τραμπ υποδέχθηκε στην αυλή του Βατικανού ο αρχιεπίσκοπος Γκέοργκ Γκανσουέιν. Ο Αμερικανός πρόεδρος έδειχνε αμήχανος καθώς εισερχόταν στον μικρό ανελκυστήρα που τον οδήγησε στον τρίτο όροφο του Αποστολικού Παλατιού, την επίσημη κατοικία του Πάπα, συνοδεία του Γκανσουέιν και άλλων αξιωματούχων. Τον Τραμπ συνόδευαν η σύζυγός του Μελάνια, η κόρη του Ιβάνκα, ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον.


Ο Πάπας δεν χαμογέλασε όταν χαιρέτησε τον Τραμπ έξω από το γραφείο του, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος είπε: «Είναι μεγάλη τιμή». Οι δύο άνδρες πόζαραν για φωτογραφίες, με τον Πάπα να παραμένει σοβαρός την ώρα που ο Τραμπ χαμογελούσε στους δημοσιογράφους.



Κατά την προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ, Πάπας Φραγκίσκος και Τραμπ είχαν ανταλλάξει βολές, με αιχμή την εξαγγελία του τελευταίου για την κατασκευή τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε δηλώσει ότι ένας άνθρωπος που σκέφτεται να χτίσει τείχη και όχι γέφυρες «δεν είναι χριστιανός» με τον Τραμπ να απαντά ότι είναι «αισχρό» ο Πάπας που εκπροσωπεί όλους τους καθολικούς να αμφισβητεί την πίστη του.
«Αν και όταν το Βατικανό δεχθεί επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο όλοι γνωρίζουμε ότι είναι το απόλυτο τρόπαιο του Ι.Κ., μπορώ να σας υποσχεθώ ότι ο Πάπας θα εύχεται και θα προσεύχεται να είναι πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ», είχε δηλώσει στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.
ΑΜΠΕ/Reuters



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ