ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Χατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώ. ***** Σούδα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο - Εκκενώθηκαν το Ναυτικό Νοσοκομείο και Σχολεία. ***** Στην κυκλοφορία το τμήμα Λαμία - Καλαμπάκα του Ε65: Σε 2,5 ώρες η απόσταση Αθήνα - Καρδίτσα. ***** Ν.Δ.: Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου του Κωνσταντίνου Καραμανλή. ***** Π. Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τώρα υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών ενώ η προθεσμία έληξε το Σάββατο. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα είναι ένα ακόμη ράπισμα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ SUCCES STORY


Σφοδρή κριτική σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ άσκησε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου για όσα δεν έπραξαν επί 40 χρόνια διακυβέρνησης και τώρα κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ίδια είπε σχετικά με την συμφωνία με τους δανειστές ότι «εμείς δεν μιλάμε για success story», αλλά όπως εξήγησε «για πρώτη φορά έχουμε έναν ανοιχτό ορίζοντα διεξόδου».
Η κ. Αχτσιόγλου τόνισε ότι η ψήφιση των μέτρων θα φέρει συνολική συμφωνία με μέτρα για το χρέος, ενώ σχετικά με τα αντίμετρα είπε ότι εισάγει και θετικά μέτρα στήριξης της πλειονότητας της κοινωνίας. «Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να νικήσουμε τον εφιάλτη που βιώνουμε και θα εκμεταλλευόμαστε κάθε ρήγμα της νεοφιλελεύθερης θεώρησης» είπε.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ