LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Μ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ Ο κ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ

Ευθύνες στη Κυβέρνηση και στους εταίρους για το θέμα του χρέους, επιρρίπτει ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης και με αφορμή το πρόσφατο Eurogroup κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι «είτε είχε και πάλι αυταπάτες είτε είχε καταφύγει και πάλι σε απάτες». Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News» υπενθυμίζει ότι «πριν την ψήφιση του τέταρτου μνημονίου, ο κ. Τσίπρας προανήγγειλε πως στο Eurogroup οι εξελίξεις θα είναι καλύτερες απ' ό,τι περίμενε. Το Eurogroup έγινε, αλλά απόφαση δεν υπήρξε. Ο ίδιος απέδιδε την καθυστέρηση της αξιολόγησης, καθυστέρηση, που κόστισε ακριβά στη χώρα και σε όλους τους Έλληνες  στην επιδίωξη για "λύση πακέτο", που να περιλαμβάνει ρύθμιση του χρέους».

Χαρακτηρίζει αδιαπραγμάτευτη εθνική προτεραιότητα τη λύση στο πρόβλημα του χρέους και την ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. «Ευχόμαστε, λοιπόν, να φορέσει γραβάτα ο κ. Τσίπρας. Μην ξεχάσει, όμως, να είναι μαύρη. Οι θυσίες που επιβάλλει δεν επιτρέπουν άλλο χρώμα» αναφέρει. «Δεν συνδέσαμε ποτέ και δεν συνδέουμε, το αίτημα για πολιτική αλλαγή με την πορεία της αξιολόγησης», αναφέρει επίσης ο κ. Λαζαρίδης και προσθέτει: «Διαπιστώσαμε και επιβεβαιώθηκε στην πράξη, ότι κάθε μέρα, που περνά με αυτήν την Κυβέρνηση, ο λογαριασμός για τη χώρα και τους πολίτες μεγαλώνει, ο χρόνος χάνεται και η έξοδος από την κρίση απομακρύνεται. Το τέταρτο Μνημόνιο ήταν το χειρότερο σενάριο για τη χώρα μας. Το αίτημά μας, επομένως, μπορεί τώρα να ενοχλεί ακόμη πιο πολύ την Κυβέρνηση. Βέβαιο, πάντως, είναι πως κερδίζει ακόμη περισσότερο έδαφος στην κοινωνία. Το μέλλον δεν κερδίζεται ούτε με αυταπάτες, ούτε με απάτες».

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την στρατηγική διεύρυνση της Ν.Δ. ο κ. Λαζαρίδης υπογραμμίζει: «Η διεύρυνση αλλά και συσπείρωση του Κόμματος, που απεικονίζεται ήδη σε όλες τις δημοσκοπήσεις, δικαιώνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και επιβάλλουν συνέχιση και ένταση της στρατηγικής, που επέλεξε».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ