ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κακοκαιρία σε εξέλιξη: 6 περιοχές χτυπά σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Στο έλεος της κακοκαιρίας πολλές περιοχές της χώρας. Έκτακτα μέτρα από τις Αρχές. ***** Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας - Κ. Χατζηδάκης για αναβάθμιση S&P: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο. ***** Πιερρακάκης: Κρατάμε το αδιάβλητο των Πανελλήνιων Εξετάσεων, αλλάζουμε όλα τα άλλα. ***** «Εμπλοκή» με το Άγιο Φως στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ - Στήνεται ειδικό σχέδιο. ***** Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε στρατιωτική βάση κοντά στην Βαγδάτη - Ισραήλ: Δεν ήμασταν εμείς.

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ''ΧΤΥΠΗΜΑ'' ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ

Με απόρρητο έγγραφό της είχε προειδοποιήσει προ ημερών η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα σε βάρος πολιτικού προσώπου. Μάλιστα, ανάμεσα στο ονόματα της λίστας των πιθανών στόχων βρισκόταν και αυτό του Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μετά τον τραυματισμό του από παγιδευμένο δέμα.
Στο απόρρητο έγγραφο της Αντιτρομοκρατικής γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού κι αυτό γιατί το όνομά του είχε αναφερθεί τόσο στις προκηρύξεις της ''Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς'' όσο και στις σημειώσεις που είχαν βρεθεί στην κατοχή της Πόλας ΡούπαΠαράλληλα, η προειδοποίηση της Αντιτρομοκρατικής περιλάμβανε και το ενδεχόμενο παγιδευμένων δεμάτων, μετά και την αποστολή τρομοδεμάτων, τον περασμένο Μάρτιο, σε Σόιμπλε και ΔΝΤΔίνονται μάλιστα, στο εν λόγω έγγραφο, και συγκεκριμένες οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ανοίγονται τα ύποπτα δέματα κι αυτό μόνο από ειδικά εκπαιδευμένους φρουρούς!
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ