ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Δ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Υποκριτική χαρακτήρισε τη στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στο ζήτημα του ελληνικού χρέους. Μιλώντας στο Star, έκανε παράλληλα λόγο για προσπάθεια και από την αντιπολίτευση και από αντιπολιτευτικά μέσα ενημέρωσης, όπως ανέφερε, να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι δήθεν ο πρωθυπουργός «υποχωρεί» και «στη συνέχεια παρακολουθήσαμε επίσης μια κατασκευή της πολιτικής αντιπαράθεσης, όπου ο κ. Τσίπρας φαινόταν υποχωρητικός ενώ ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως εκείνος ο οποίος παίρνει στην πλάτη του τη μεγάλη μάχη για το χρέος. Αυτά νομίζω ότι δεν μπορεί να τα πιστέψει κανείς» σημείωσε είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

Επιτιθέμενος στον κ. Μητσοτάκη, ανέφερε: «Η πρώτη φορά που ο κ. Μητσοτάκης άνοιξε το στόμα του για το χρέος ήταν χθες». «Είναι υποκριτική η στάση του κ. Μητσοτάκη» υποστήριξε, λέγοντας ότι: «Συμμετείχε σε μια κυβέρνηση η οποία είχε αποδεχτεί πλεονάσματα περίπου 4,2% περίπου μέχρι το 2030, συμμετείχε σε μια κυβέρνηση η οποία θεωρούσε το χρέος βιώσιμο και ζητούσε πιστοποιητικά βιωσιμότητας για το ελληνικό χρέος». «Εμείς καλέσαμε τον κ. Μητσοτάκη πάρα πολλές φορές, και στο Κοινοβούλιο, να πάρει θέση για το χρέος, αντιθέτως, αυτό το οποίο έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση και ο κ. Μητσοτάκης ήταν διαρκώς να υποστηρίζει τους δανειστές λέγοντας ότι πρέπει να παρθούν τόσα κι άλλα τόσα μέτρα και στη συνέχεια, όταν υπήρξε μια τεχνική συμφωνία, μας κατήγγειλε για τη συμφωνία στην οποία καταλήξαμε» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν προτίθεται η κυβέρνηση να ζητήσει συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς για να χαραχθεί μια εθνική γραμμή για το ζήτημα του χρέους ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε ότι δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο, καθώς, όπως είπε, η διεθνής συζήτηση για το χρέος έχει προ πολλού ξεπεράσει, στο επίπεδο και στο βάθος της, τη συζήτηση που γίνεται στην εγχώρια πολιτική και στα μίντια. «Η συζήτηση στην οποία συμμετέχει η ελληνική κυβέρνηση στο διεθνές περιβάλλον είναι πιο μπροστά από όλα όσα συζητούνται και από όλα όσα, υποτίθεται, ότι υποστηρίζει ο κ. Μητσοτάκης» συμπλήρωσε.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ