ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΙΚΕ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ


Μετά από πέντε χρόνια εγκλεισμού στις φυλακές του Κορυδαλλού, αποφυλακίστηκε ο Άκης ΤσοχατζόπουλοςΑφού συγκέντρωσε την εγγύηση των 200 χιλιάδων ευρώ με τη βοήθεια φίλων και συνεργατών του, κατέβαλε άλλες 2.000 ευρώ για να εξαγοράσει την καταδίκη του για την υπόθεση πόθεν έσχες για τους υπόλοιπους πέντε μήνες που έπρεπε να εκτίσει και ξεπέρασε όλα τα εμπόδια της γραφειοκρατίας, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ελεύθερος.
Στις φυλακές του Κορυδαλλού βρισκόταν και η Βίκη Σταμάτη, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την αποφυλάκιση του συζύγου της. «Είναι κυρίως μεγάλη χαρά για το παιδί μας» είπε η Β. Σταμάτη προσερχόμενη στις δικαστικές φυλακές του Κορυδαλλού.
Στον Άκη Τσοχατζόπουλο έχουν επιβληθεί, μεταξύ άλλων, οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης στο Αστυνομικό Τμήμα.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΑ - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΟι ΑΝ.ΕΛ είναι δεξιά και δεν έχει ρόλο στη Κεντροαριστερά.
Η παραίτηση Κοτζιά από το ΥΠΕΞ , δεν ήταν για προσωπικούς λόγους, αλλά πολιτικής ουσίας, αφού δεν στηρίχθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, όταν στηλίτευση την διγλωσσία στην εξωτερική μας πολιτική από τη δράση του Πάνου Καμμένου, είπε στο 98.4 ο Γραμματέας του ΠΡΑΤΤΩ, Κώστας Καραχάλιος, με αφορμή την αποψινή ομιλία στις 19:00 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, του Νίκου Κοτζιά.
Ο Κώστας Καραχάλιος, σημείωσε ότι το ΠΡΑΤΤΩ, δεν είναι εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί κίνηση του Σοσιαλιστικού Πατριωτικού Χώρου, που δίνει τη μάχη για την συγκρότηση μίας σύγχρονης Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρόλο κλειδί, αλλά δυνάμεις αμιγώς δεξιές , όπως οι ΑΝΕΛ , όχι.
Για το ΠΡΑΤΤΩ είπε, η κυβέρνηση του 2015 ήταν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, που μετά τον Αύγουστο του 2018 με την επιτυχή έξοδο από τα Μνημόνια, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της.
Το ΠΡΑΤΤΩ, είναι έτοιμο να στηρίξει για το Δήμο Αθηναίων των Παύλο Γερουλάνο, ως μία προσωπικότητα, που πληροί τους όρους μίας προοδευτικής κατεύθυνσης στην αυτοδιοίκηση, ενώ ανήγγειλε ότι η αποψινή ομιλία Κοτζιά στο Ηράκλειο, θα έχει και πολιτικό περιεχόμενο για τις εσωτερικές εξελίξεις.

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ