Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΙΚΕ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ


Μετά από πέντε χρόνια εγκλεισμού στις φυλακές του Κορυδαλλού, αποφυλακίστηκε ο Άκης ΤσοχατζόπουλοςΑφού συγκέντρωσε την εγγύηση των 200 χιλιάδων ευρώ με τη βοήθεια φίλων και συνεργατών του, κατέβαλε άλλες 2.000 ευρώ για να εξαγοράσει την καταδίκη του για την υπόθεση πόθεν έσχες για τους υπόλοιπους πέντε μήνες που έπρεπε να εκτίσει και ξεπέρασε όλα τα εμπόδια της γραφειοκρατίας, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ελεύθερος.
Στις φυλακές του Κορυδαλλού βρισκόταν και η Βίκη Σταμάτη, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την αποφυλάκιση του συζύγου της. «Είναι κυρίως μεγάλη χαρά για το παιδί μας» είπε η Β. Σταμάτη προσερχόμενη στις δικαστικές φυλακές του Κορυδαλλού.
Στον Άκη Τσοχατζόπουλο έχουν επιβληθεί, μεταξύ άλλων, οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης στο Αστυνομικό Τμήμα.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ