ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, εκφράζουν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.

Πρ. Παυλόπουλος: Κορυφαίος πολιτικός ηγέτης
«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αφήνει, ως κορυφαίος πολιτικός ηγέτης, ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή του τόπου μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε μήνυμά του. «Στίγμα το οποίο συνθέτουν, μεταξύ άλλων, ιδίως η αφοσίωση στα δημοκρατικά ιδεώδη και στις αρχές της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, καθώς και η υπεράσπιση της πατρίδας υπό όρους έμπρακτης συνέπειας και συναίνεσης. Αιωνία η μνήμη του», συμπληρώνει.

Φώφη Γεννηματά: Προσωπικότητα που σημάδεψε την πολιτική ζωή του τόπου
Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε σημαντική και ισχυρή προσωπικότητα που σημάδεψε την πολιτική ζωή του τόπου στην μεταπολεμική περίοδο. Παρέμεινε ενεργός μέχρι την τελευταία στιγμή, πιστός στις απόψεις του για την παράταξή του και τη χώρα» δήλωσε.

Στ. Θεοδωράκης: Καλό ταξίδι ψηλέ
«Καλό ταξίδι ψηλέ. Θα σε θυμόμαστε όρθιο με την κατσούνα σου στα βουνά της ζωής και της Κρήτης» έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. σε ανάρτησή του στο twitter.

Δ. Τζανακόπουλος: Λυπηρό γεγονός
«Ο θάνατος του κ. Μητσοτάκη είναι ένα λυπηρό γεγονός. Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε ανάρτησή του στο twitter.

Ν. Βούτσης: Εκ των πρωταγωνιστικών μορφών της μεταπολεμικής πολιτικής ιστορίας
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα εξέφρασε ο πρόεδρος τη Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος τόνισε ότι «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε από τις πρωταγωνιστικές μορφές της μεταπολεμικής πολιτικής ιστορίας του τόπου μας». «Πρωτοεκλεγείς το 1946, υπήρξε μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας επί έξι δεκαετίες ως βουλευτής, υπουργός, αρχηγός κόμματος και πρωθυπουργός, ενώ με την επιβολή της στρατιωτικής δικτατορίας συνελήφθη και ανέπτυξε αντιστασιακή δράση από το εξωτερικό όπου μετέβη στη συνέχεια. Ως πολιτική και κοινοβουλευτική προσωπικότητα άφησε έντονο το αποτύπωμά του στη δημόσια ζωή με την ενεργό παρουσία του σε κρίσιμες περιόδους της χώρας και με το πάθος της συμμετοχής στα πολιτικά δρώμενα, το οποίο τον χαρακτήριζε», πρόσθεσε.

Κ. Χατζηδάκης: Μεγάλο κεφάλαιο για την Ελλάδα
«Πάντα φιλελεύθερος. Πάντα ψύχραιμος. Πάντα απέναντι στη δημαγωγία. Μεγάλο κεφάλαιο για την Ελλάδα. Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε Μητσοτάκη!», έγραψε στο twitter o αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης.

Αδ. Γεωργιάδης: Ένας σπουδαίος έφυγε
«Ένας σπουδαίος έφυγε. Η Ελλάς θα ήταν καλύτερη χώρα εάν τον είχε ακούσει περισσότερο» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο twitter.

Δ. Αβραμόπουλος: Σφράγισε τη μεταπολεμική ιστορία της χώρας
Τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη εξέφρασε και ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικής Ασφάλειας και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
«Αποχαιρετούμε με σεβασμό, συγκίνηση, τιμή, αναγνώριση και αγάπη τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Την τελευταία μεγάλη αυτή προσωπικότητα μιας εποχής που σφράγισε την μεταπολεμική ιστορία της χώρας. Μια ηγετική μορφή που την διέκρινε σύνεση, ρεαλισμός, πατριωτική ευθύνη, ενορατικότητα και πολιτική τόλμη και της οποίας η προσφορά και παρακαταθήκη στους δύσκολους καιρούς που διέρχεται η Ελλάδα είναι σήμερα οδηγός σκέψεων και πράξεων» δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος

«Στέκομαι με σεβασμό στη μνήμη του και βαθιά αναγνώριση της καθοριστικής συμβολής του στην πολιτική μου διαδρομή και στη διαμόρφωση των αρχών της και μοιράζομαι τα ανθρώπινα συναισθήματα που συνοδεύουν αυτόν τον αποχωρισμό με τον Κυριάκο, την Ντόρα, την Αλεξάνδρα, την Κατερίνα και τις οικογένειες τους» πρόσθεσε ο Επίτροπος, καταλήγοντας: «Τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη η ελληνική ιστορία έχει κατατάξει στην κατηγορία των μεγάλων φυσικών ηγετών».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ