ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Η...ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ

Κερέ: Πρέπει να αρθούν αρκετά εμπόδια 
πριν από την ένταξη στο QE
Επιφυλακτικά αισιόδοξος για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ εμφανίστηκε ο Μπενουά Κερέ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της κεντρικής τράπεζας. «Η Ελλάδα κάνει πρόοδο στο πεδίο των μεταρρυθμίσεων, αλλά θα πρέπει να αποσαφηνιστούν αρκετά ακόμη εμπόδια, προτού η ΕΚΤ προχωρήσει στην αγορά των ελληνικών ομολόγων» δήλωσε ο αξιωματούχος της Φρανκφούρτης, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters.
Mεταξύ άλλων, εστίασε στην ανάγκη καθορισμού των μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους και συμμετοχής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο πρόγραμμα. «Δεν νομίζω ότι θα ξεκινήσει η σχετική συζήτηση στο εκτελεστικό συμβούλιο της ΕΚΤ, προτού ολοκληρωθούν όλα τα παραπάνω βήματα» έσπευσε να προσθέσει.
Όσον αφορά το προσεχές Eurogroup της Δευτέρας, ο κ. Κερέ έκανε λόγο για μία «ημέρα πολιτικών αποφάσεων» και εξέφρασε την επιθυμία για την «ξεκάθαρη περιγραφή των μέτρων ελάφρυνσης του χρέους». «Χρειαζόμαστε έναν επαρκή βαθμό εξειδίκευσης των σχετικών μέτρων» συμπλήρωσε στο ίδιο πλαίσιο.
Ερωτηθείς, τέλος, για τη συμμετοχή του ΔΝΤ, επανέλαβε πως «Επισήμως δεν χρειαζόμαστε το Ταμείο, αλλά η εμπλοκή του προσδίδει αξιοπιστία στο ελληνικό πρόγραμμα».
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ