ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΜ

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα από τις 11:00 έως τις 16:00 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενάντια στην ψήφιση των νέων μέτρων λιτότητας.
Ακινητοποιημένοι θα παραμένουν και οι συρμοί στον σιδηρόδρομο, από τις 09:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα, προκειμένου οι εργαζόμενοι να παραστούν στις κηδείες των δύο υπαλλήλων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι οποίοι έχασαν τη ζωής τους στο τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο.
Για αύριο, Τετάρτη, τα λεωφορεία δεν θα εκτελούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Όσον αφορά τα τρόλεϊ, οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στη γενική απεργία, απέχοντας από τα καθήκοντά τους από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 20:30 έως τη λήξη της βάρδιας.
Στον ΗΣΑΠ, οι συρμοί θα μείνουν ακινητοποιημένοι από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 16:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Κατά τις ίδιες ώρες, η Αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό και τραμ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη γενική απεργία. Ακινητοποιημένα καθ’ όλη τη διάρκεια της Τετάρτης θα είναι τόσο τα τρένα, όσο και ο προαστικός σιδηρόδρομος.
Για την Πέμπτη, τέλος, οι οδηγοί λεωφορείων έχουν προγραμματίσει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ