ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Χατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώ. ***** Σούδα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο - Εκκενώθηκαν το Ναυτικό Νοσοκομείο και Σχολεία. ***** Στην κυκλοφορία το τμήμα Λαμία - Καλαμπάκα του Ε65: Σε 2,5 ώρες η απόσταση Αθήνα - Καρδίτσα. ***** Ν.Δ.: Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου του Κωνσταντίνου Καραμανλή. ***** Π. Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τώρα υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών ενώ η προθεσμία έληξε το Σάββατο. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα είναι ένα ακόμη ράπισμα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Η ΤΟΥΡΚΙΑ: Η ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Χαρακτηρίζοντας ως «απογοητευτική» την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης να μην προχωρήσει στην έκδοση των τελευταίων 2 Τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα, το υπουργείο εξωτερικών της γείτονας χώρας προειδοποιεί για τις συνέπειες. Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ, τονίζει μάλιστα, ότι η απόφαση αυτή θα επηρεάσει τις διμερείς σχέσεις και την περιφερειακή συνεργασία Τουρκίας και Ελλάδας.
Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η Άγκυρα δεν βλέπει «την απαραίτητη στήριξη» από μια χώρα σύμμαχο στην μάχη ενάντια στην τρομοκρατία και την εγκληματικότητα.
Στην ίδια ανακοίνωση μάλιστα, επισημαίνεται ότι η απόφαση «είχε προφανώς πολιτικά κίνητρα» και ότι η ελληνική δικαιοσύνη αγνόησε στην απόφασή της τα δικαιώματα των θυμάτων της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, το διοικητικό συμβούλιο, αποφάσισε να μην εκδώσει τους 2 τελευταίους Τούρκους, απορρίπτοντας έτσι συνολικά το δεύτερο τουρκικό αίτημα για επιστροφή στη γειτονική χώρα των αξιωματικών που κατηγορούνται για συμμετοχή στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. Όπως στις προηγούμενες αποφάσεις, το Συμβούλιο διέταξε την απελευθέρωση των Τούρκων από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνται, αν δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ωστόσο η κράτηση τους θα συνεχιστεί για τουλάχιστον 3 μήνες έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του ασύλου.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ