ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«ΨΑΛΙΔΙ» ΥΨΟΥΣ 1,6 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟ 2018

Τ η μείωση της συνολικής δαπάνης για ασφάλιση, περίθαλψη και κοινωνική προστασία κατά 1,599 δισ. ευρώ για το 2018 προβλέπει ο προϋπολογισ...

Στο Παρίσι θα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να βραβευθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισίου και την πολιτική επιθεώρηση Politique Internationale, ενώ αύριο Παρασκευή, θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Η ΤΟΥΡΚΙΑ: Η ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Χαρακτηρίζοντας ως «απογοητευτική» την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης να μην προχωρήσει στην έκδοση των τελευταίων 2 Τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα, το υπουργείο εξωτερικών της γείτονας χώρας προειδοποιεί για τις συνέπειες. Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ, τονίζει μάλιστα, ότι η απόφαση αυτή θα επηρεάσει τις διμερείς σχέσεις και την περιφερειακή συνεργασία Τουρκίας και Ελλάδας.
Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η Άγκυρα δεν βλέπει «την απαραίτητη στήριξη» από μια χώρα σύμμαχο στην μάχη ενάντια στην τρομοκρατία και την εγκληματικότητα.
Στην ίδια ανακοίνωση μάλιστα, επισημαίνεται ότι η απόφαση «είχε προφανώς πολιτικά κίνητρα» και ότι η ελληνική δικαιοσύνη αγνόησε στην απόφασή της τα δικαιώματα των θυμάτων της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, το διοικητικό συμβούλιο, αποφάσισε να μην εκδώσει τους 2 τελευταίους Τούρκους, απορρίπτοντας έτσι συνολικά το δεύτερο τουρκικό αίτημα για επιστροφή στη γειτονική χώρα των αξιωματικών που κατηγορούνται για συμμετοχή στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. Όπως στις προηγούμενες αποφάσεις, το Συμβούλιο διέταξε την απελευθέρωση των Τούρκων από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνται, αν δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ωστόσο η κράτηση τους θα συνεχιστεί για τουλάχιστον 3 μήνες έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του ασύλου.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ