ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΓΠΚΒ: ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΠΙΣΚΙΑΖΟΥΝ ΤΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ»

Α νησυχία για την επίμονη επιδίωξη υψηλότερων του στόχου πρωτογενών πλεονασμάτων εκφράζει το Γραφείο Πρϋπολογισμού της Βουλής σε έκθεσή...

Στο Παρίσι θα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να βραβευθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισίου και την πολιτική επιθεώρηση Politique Internationale, ενώ αύριο Παρασκευή, θα έχει πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

Στα νοσοκομεία των Σερρών, της Καβάλας και της Δράμας μεταφέρθηκαν οι μαθητές και οι συνοδοί τους που τραυματίστηκαν όταν το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανετράπη το πρωί στο 39ο χλμ. της επαρχιακής οδού Σερρών - Καβάλας, κοντά στο χωριό ΑγγίσταΣύμφωνα με όσα δήλωσαν οι διοικητές των νοσοκομείων Καβάλας, Αθανάσιος Καρασαββόγλου και Δράμας, Νικόλαος Λιατσής, συνολικά 21 παιδιά και γονείς τραυματίστηκαν ελαφρά στη διάρκεια του ατυχήματος. Όπως διαβεβαιώνει το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) σε ανακοίνωσή του, κανένας από τους τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΕΚΕΠΥ μετά από το ατύχημα με το τουριστικό λεωφορείο:
  • Στο Γ.Ν. Σερρών διακομίστηκαν συνολικά 16 ενήλικες και 14 παιδιά. Εξ αυτών παραμένουν για νοσηλεία προληπτικά 11 ενήλικες και πέντε παιδιά, ενώ μια γυναίκα 63 ετών με κάταγμα σπονδυλικής στήλη διακομίζεται στο ΑΧΕΠΑ.
  • Στο Γ.Ν. Καβάλας διακομίστηκαν συνολικά ένα παιδί και τρεις ενήλικες, εκ των οποίων παραμένουν για νοσηλεία οι δύο.
  • Στο Γ.Ν. Δράμας μεταφέρθηκαν ένα παιδί και η μητέρα του και αμφότεροι παραμένουν προληπτικά στο νοσοκομείο.
Το Τμήμα Τροχαίας Σερρών συνεργασία με τα τμήματα Τροχαίας Καβάλας και Δράμας εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του ατυχήματος, συλλέγοντας στοιχεία και πληροφορίες απ’ όλους τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν στα τρία νοσηλευτικά ιδρύματα.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ