ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο της Σούδας. ***** Ώρα μηδέν για τις φορολογικές δηλώσεις 2024 και την υποβολή τους στο taxisnet. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης. ***** 23 Απριλίου 2010: Ο Γιώργος Παπανδρέου βάζει την Ελλάδα στο μνημόνιο με διάγγελμα από το Καστελόριζο. ***** Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικό σφυροκόπημα με drones στην Οδησσό - 7 τραυματίες.

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.: ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΔΕΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ


Συναγερμό έχει προκαλέσει στην ΕΛ.ΑΣ. το ενδεχόμενο εκτός από τον εκρηκτικό φάκελο που έσκασε στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου, να έχουν σταλεί και άλλοι φάκελοι σε πολιτικά πρόσωπα ή ακόμη και επιχειρηματίες. Συνήθης πρακτική των τρομοκρατών είναι να μην αποστέλλουν ένα φάκελο αλλά πολλούς ταυτόχρονα σε γραφεία και υπηρεσίες.  Αυτό το κάνουν προκειμένου να προκαλούν πανικό στην Αστυνομία και να ''θολώνουν'' τα νερά. Έτσι, στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ. αλλά και σε εταιρείες courier ψάχνονται ένας προς έναν όλοι οι φάκελοι με αποδέκτες πολιτικά πρόσωπα ή επιχειρηματίες σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα εκρηκτικά δέματα.
Οι ίδιοι έλεγχοι γίνονται σε υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες, οικονομικές επιχειρήσεις, τραπεζικά ιδρύματα προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει περάσει και άλλο τρομοδέμα από τα συστήματα ελέγχου εκρηκτικών των ΕΛ.ΤΑ. και εταιρειών courier. Μια διαδικασία χρονοβόρα καθώς από εξονυχιστικούς ελέγχους θα περάσουν όλοι οι φάκελοι που έχουν ταχυδρομηθεί τα τελευταία 24ωρα. Αξίζει να τονισθεί ότι στις προηγούμενες επιθέσεις πριν από περίπου δυόμισι μήνες, που είχαν γίνει με αποστολή τρομοδεμάτων από τη Συνομωσία  Πυρήνων της Φωτιάς σε Βερολίνο και Παρίσι δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία στην Αντιτρομοκρατική αφού το ενδεχόμενο μιας εκρηκτικής επανεμφάνισης παρέμενε ανοικτό. 




Εν τω μεταξύ ο κ. Παπαδήμος μεταφέρεται αυτό την ώρα στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ