LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ

Επισκέψεις σε υπουργεία για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, αλλά και διπλωματικές επαφές στο εξωτερικό με στόχο τη θωράκιση της οικονομίας και την ενίσχυση της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού για τις επόμενες ημέρες. Ο κύκλος των επισκέψεων του Αλέξη Τσίπρα στα υπουργεία θα ανοίξει την Τρίτη από το υπουργείο Παιδείας, ενώ πιθανότατα εντός της εβδομάδας ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί και το υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας.
Εντός της εβδομάδας ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για την Κίνα όπου θα έχει σημαντικές επαφές. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ θα δει και τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουντιέρες, σε μια περίοδο όπου τα δυτικά Βαλκάνια με αιχμή τα Σκόπια, αντιμετωπίζουν κίνδυνο αποσταθεροποίησης. Στην ατζέντα των συνομιλιών του Πρωθυπουργού με τον κ. Γκουντιέρες θα είναι επίσης το Κυπριακό και η προσφυγική κρίση. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κίνα, δεν αποκλείεται τετ-α-τετ του Αλέξη Τσίπρα με την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ. Με το βλέμμα στραμμένο στο Eurogroup της 22ας Μαΐου, το οποίο αναμένεται και τυπικά να κλείσει τη συνολική συμφωνία  με τους θεσμούς, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να συζητήσει με την επικεφαλής του ΔΝΤ το ζήτημα του  χρέος. 
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ