Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΑΚΡΟΣ - ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έγινε δεκτός το απόγευμα της Δευτέρας από την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, στην πρώτη συνάντηση κορυφής των ηγετών των δύο ισχυρότερων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο κεντρώος πολιτικός ο οποίος ανέλαβε την Κυριακή την ηγεσία του γαλλικού κράτους αναμένεται να συζητήσει με την επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης τις θέσεις του για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικότερα της Ευρωζώνης, με τις ιδέες του να αντιμετωπίζονται κατ' αρχήν με σκεπτικισμό, όπως έχει διαφανεί από δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Τόσο η κ. Μέρκελ, όσο και ο κ. Σόιμπλε, πάντως, είχαν εκφραστεί με θερμά λόγια για την υποψηφιότητα του Εμανουέλ Μακρόν, ειδικά μετά τη δημοσκοπική κατάρρευση του υποψηφίου της Κεντροδεξιάς για την προεδρία της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν, τον Ιανουάριο, ενώ τον στήριξαν ανοικτά στον δεύτερο γύρο, ενάντια στην ακροδεξιά υποψήφια Μαρίν Λεπέν.
Ο κ. Μακρόν έγινε δεκτός στην καγκελαρία με στρατιωτικές τιμές.
ΑΜΠΕ/Reuters
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ