Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΖΗΤΟΥΝ Γ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Β. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

Β. Λεβέντης: Η κυβέρνηση καθυστέρησε έναν χρόνο 
και τελικά υπέγραψε τα πάντα
Ενημέρωση της Βουλής για το σύνολο των συμφωνιών - δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η κυβέρνηση και κατάθεση όλων των σχετικών κειμένων, ζητούν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος και Βασίλης Κεγκέρογλου με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο«Μετά από πολύμηνες, δήθεν διαπραγματεύσεις, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέληξε σε συμφωνία-συνθηκολόγηση που δεσμεύει μακροχρόνια τη χώρα, χωρίς να έχει καμία τέτοια νομιμοποίηση» υποστηρίζουν οι δύο βουλευτές και προσθέτουν:

«Ουσιαστικά δεσμεύει την χώρα σε ένα 4ο μνημόνιο, μνημόνιο διαρκές και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς μέτρα για το χρέος, και με αποδοχή δυσβάσταχτων στόχων για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα (3,5% του ΑΕΠ ) για πολλά χρόνια». Ακόμα, κάνουν λόγο «για νέα επώδυνα μέτρα λιτότητας ύψους 4,5 δισ. ευρώ συνολικά, μέσω μείωσης των συντάξεων, του αφορολόγητου και περικοπής 450 εκατ. ευρώ από τις ενισχύσεις των ανέργων και των ασθενέστερων τάξεων» και για «δεσμεύσεις που υπονομεύουν την προοπτική εξόδου της χώρας από την κρίση και την καταδικάζουν στο δίλημμα Grexit ή διαρκής λιτότητα».


Πυρά τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, με αφορμή την επίτευξη συμφωνίας με τους θεσμούς. «Η κυβέρνηση καθυστέρησε ένα χρόνο και τελικά υπέγραψε τα πάντα» σημείωσε, προσθέτοντας: «Η αντιπολίτευση έλεγε “κάντε γρήγορα” και τώρα ισχυρίζεται ότι πρόκειται για συμφωνία ντροπής και παράδοσης της χώρας στους δανειστές».
«Φοβούμαστε ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα αντιμετωπίζει το πολύ σοβαρό ζήτημα παραμονής της χώρας στο ευρώ, χωρίς ευθύνη και σοβαρότητα, με μικρό-υπολογισμούς και τυχοδιωκτισμούς» συμπλήρωσε.
Καταλήγοντας επισήμανε πως η Ένωση Κεντρώων είχε ζητήσει διάλογο και συνεννόηση, ακόμη και σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «αλλά τέτοιου είδους συνεννοήσεις είναι άγνωστες στα δημοκρατικά ήθη της χώρας».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ